Luk

Rakitic: Sejr over Madrid kræver komplet kamp

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Sevilla - Valencia
Copa del Rey (27/01)
Oddset 1,52 4,40 5,40
bet365 1,53 4,00 6,50

Ivan Rakitic mener, at Sevilla skal spille en komplet kamp, hvis de skal gøre sig nogle forhåbninger om at slå Real Madrid lørdag eftermiddag.

Blot ét point skiller Sevilla og Real Madrid, når de to klubber lørdag eftermiddag tørner sammen på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan.

De forsvarende mestre fra Real Madrid går ind til opgøret uden en sejr i ligaen i de seneste tre kampe, mens Sevilla har vundet deres tre seneste opgør.

Der er derfor lagt op til et tæt opgør, men Sevillas Ivan Rakitic er stadig påpasselig med at tage sig af favoritværdigheden.

- Vi ved, hvem Real Madrid er, hvordan de spiller og hvad de er i stand til. I en lang sæson går vi alle igennem dårlige og gode perioder. Vi bør ikke kigge på vores modstander og i stedet kigge på os selv. For at slå Real Madrid så kræver det en en komplet kamp, siger han i følge Marca og tilføjer:

- Vi vil vinde alle kampe, uanset om det er imod Real Madrid eller andre hold i La Liga. Vi er motiverede, fordi en sejr over Real Madrid vil betyde tre point. Vi er i god form i ligaen, som er meget kompliceret, så vi skal udnytte muligheden, uddyber han.

Sevilla ligger inden opgøret på femtepladsen blot ét point fra Real Madrid og kan med en sejr kravle op på fjerdepladsen ét point bagved Villarreal på tredjepladsen.


Af Lasse Rene
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar