LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ralph H: Mit navn er ikke stort nok til top-seks

| Premier League | 0 kommentarer
Ralph H: Mit navn er ikke stort nok til top-seks
Foto: Getty Images

Ralp Hasenhüttl er godt tilfreds med sin ansættelse i Premier League-bundklubben Southampton - han havde da heller ikke forventet, at en top-seks-klub ville henvende sig.

Ralp Hasenhüttl blev tirsdag præsenteret som ny manager i Southampton, hvor han tager over for Mark Hughes, som blev sparket ud efter en hård sæsonstart.

Allerede i sommer var Hasenhüttl faktisk rygtet til Arsenal, men de rygter har intet på sig, slår han fast.

- Der var ingen kontrakt. Jeg har altid tænkt, at mit navn ikke er stort nok til top-seks-holdene i Premier League, siger Hasenhüttl ifølge Southamptons hjemmeside.

- Jeg har været succesfuld i alle mine klubber, men jeg kan ikke sige, at jeg har vundet Champions League eller Europa League.

- At have vundet 2. Bundesliga en enkelt gang er ikke rigtig et kvalitetsstempel for holdene i top-seks i Premier League, siger Hasenhüttl.

I stedet for et hold i top-seks er østrigeren altså endt med et hold, der er under nedrykningsstregen, men det tager han med oprejst pande - selvom der er stor forskel i forhold til det, han kommer fra.

- Det er lidt tilbage til rødderne for mig. I sidste sæson var det lidt nemmere, for jeg havde et fantastisk Champions League-hold på et meget højt taktisk og fysisk niveau.

- Det her skridt er ikke det letteste, men jeg har aldrig jagtet det lette. Jeg vil altid udfordre mig selv, og det ser jeg frem til. Jeg er ikke bange for noget, siger Hasenhüttl.

Hasenhüttl har underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2021.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj