Luk

Ramon Rodrigues på plads i SønderjyskE

| Superligaen | 7 kommentarer
Ramon Rodrigues på plads i SønderjyskE
Foto: Getty Images

Ramon Rodrigues bekræfter selv skiftet til SønderjyskE på sin Twitter-profil. Han forlader dermed FC Nordsjælland.

bold.dk kunne tidligere på aftenen afsløre, at FC Nordsjælland-spilleren Ramon Rodrigues var taget til Haderslev for at gennemgå et lægetjek i SønderjyskE.

Det lægetjek er gået helt efter bogen, og nu er kontrakten også underskrevet. Endnu har sønderjyderne ikke meldt noget ud, men det har brasilianeren til gengæld selv på sin Twitter-profil.

Her optræder Ramon Rodrigues i den lyseblå trøje med teksten ‘nyt hjem’. Han skifter på en permanent aftale fra FC Nordsjælland, men hvor lang kontrakten med Haderslev-klubben er, er endnu uvist.


Af Jesper Helmin

7 kommentarer

JG-FCN 23:37          
Endnu en trist dag som FCN fan... Kunne rigtigt godt lide ham, og at vi nu skal sidde og se på Bruninho, Okore og Ramon spille for andre superligaklubber gør lidt ondt inden i... Ramon var tilmed en af de få lidt "oppe" i årene, og han bliver nu erstattet af endnu en u21 spiller hvilket jeg er hamrende skeptisk over for - dog en delvist erfaren u21 spiller.

Det må formodes at FCN har fået 8-12 mio. for ham dog, da jeg ellers ikke kan forstå salget af ham - under alle omstændigheder må salget have været mere end FCN ca. 5 mio. de gav for ham i sin tid.
knude 23:39          
5 mio. Tror du bliver skuffet :)
Foggy 23:40          
SE har ikke givet halvdelen af 5 mio. kr. for en Ramon. Slet ikke.

Max 1 mio. kr. vil jeg gætte på.
JG-FCN 23:56          
Ja jeg forstår bare på ingen måder salget, hvis der gives så lidt for en så relativt solid spiller - især når man lige har hentet ham for et års tid siden.

Må da også indrømme at det ville undre mig hvis SE gik ud og bruge 8-10 mio. på en spiller, mindes jeg i hvert fald ikke rigtigt at de gør særligt ofte, hvis nogensinde.

Jenner siger det måske skyldes at han har krævet et skifte... Men så forstår jeg stadig ikke at FCN siger god for så lav en pris.
Bartolone 23:59          
Kan heller ikke forestille mig andet end et ultimatum ! Han har gjort det godt for FCN men også været meget inde og ude af holdet !
Generelt et mystisk skifte når han kun har været i FCN 1 sæson
Foggy 00:02          
Han blev træt af at spille på kunstgræs :)
tdh 07:17          
SE har Ikke givet 8-12 millioner. Ikke engang 5. Det ligger slet ikke i klubbens strategi at give den slags summer. Vi skal jo kunne tjene noget på et videresalg. Vi skyde på maks. 1 million.
Torsdag 22. august