Luk

Ramos: Håber Messi vinder Ballon d'Or

| Ligue 1 | 32 kommentarer

Infoboks

PSG - Reims
Ligue 1 (23/01)
Oddset 1,18 7,00 15,00
bet365 1,18 7,00 15,00

Sergio Ramos hepper naturligvis på Lionel Messi til mandagens Ballon d'Or-uddeling. Han er i god form og er helt unik, siger den tidligere Real Madrid-spiller.

Mandag aften bliver den prestigefyldte Ballon d'Or-pris uddelt, hvor Robert Lewandowski og Lionel Messi på forhånd er udråbt som favoritter.

Real Madrid-koryfæet Sergio Ramos, der nu er holdkammerat med Messi i PSG, håber, at argentineren løber med prisen.

- Selvfølgelig håber jeg, at han vinder. Jeg vil altid stå op for mine holdkammerater, og jeg ønsker ham alt held i verden, siger Ramos til ESPN.

- Han er i god form, og han er den type spiller, som virkelig gør en forskel. Han er en unik spiller, og det er et privilegium at have ham på holdet.

- Jeg tror, at vi skridt for skridt med vores kvalitet kan gøre PSG endnu større og opnå de ting, vi gerne vil.

Simon Kjær er blandt de 30 nominerede til Ballon d'Or. Se listen her.


Af Sara Margren

32 kommentarer

Tom Wanks 08:57          
Det ville være skandaløst, om Messi igen vinder ballonen.
mehomaster 09:00          
Han udtaler blot, at han altid vil bakke sine holdkammerater op. Ikke at han synes, at han fortjener den. Stor forskel.

Enig, Tom Wanks, men det er desværre nok rigtigt. Han har haft en god Copa, mens Lewa mister den fordi Polen var ringe til EM.
JEGerUenig 09:04          
Tom

nu skal du tænke på ballon d´Or er baseret på før tiden i PSG hvor Messi laver 30+ mål med 20+ Assist i sidste sæson.

(Lad mig redigere) havde glemt landshold med landsholdet havde Messi sidste sæson 43 mål og 23 assist. Det er satme en vild sæson.
Det der taler for Messi er Bedre stats i CL og vinder af Copa America

Lewandowski med landsholdet 56 mål og 18 Assist.
Mindst ligeså vild endda lidt Bedre!!
Det der taler for Lewan, var den generelle bedre Stats sæson med nogle flere mål.


Selvfølgelig er de tal ikke udelukkende det der bestemmer vinderen, men de beviser da godtnok at Messi og Lewandowski, burde være de eneste 2 seriøse kandidater.
Chris4700 09:11          
Det er bare så forkert at læse... Ramos bakker Messi op om Ballonen.

Med tanke på den periode som prisen dækker over, og at internationale titler vel nogenlunde er sammenligneligt med en CL, samt at Messi bare ER den bedste... helt fair han vinder... Men Lewandowski blev dog snydt sidste år, og har i den grad bevidst igen, at han er blandt de bedste... også fair hvis han vinder
KimTrondheim 09:13          
Hvem som har vunnet hva skal da selvfølgelig ikke spille noen rolle... om Argentina vinner eller taper Copa-finalen 5-4 på straffespark skal avgjøre om Messi vinner Gullballen? Hvis spillere vinner titler, er det derimot et tegn på at de trolig har spilt godt, men titler i seg selv bør være likegyldig, da dette er en individuell pris.

Så lenge ikke Benzema får den, er det greit for meg. Tipper det blir Messi, men synes kanskje Lewandowski fortjener den bitte litt mer. To gode kandidater er de uansett.
Øfgris 10:06          
Hvis man stemmer om hvem der er verdens bedste FODBOLD SPILLER, så er der INGEN over og INGEN ved siden af Messi. Sådan har det været de ca sidste 15 år. Det er det jeg går ud fra at Ballon d’Or handler om.
Man bliver ikke verdens bedste Fodbold spiller af at score 40 mål eller mere, man bliver derimod en måltyv eller kanon konge, og det er der jo en anden kåring, som kommer senere på året.

Forskellen på Barcelona med og uden Messi ser vi tydeligt idag. Et Argentina uden Messi villle aldrig kunne nå en WM finale, det er det der gør Messi UNIK. Vis mig bare en spiller der kan det med en bold som Messi kan, snyde 5 modspillere score eller spille en medspiller fri. Vel og mærke igennem den ene sæson efter den anden, og ikke bare i 2 kampe.
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar