LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ramos: Isco og Solaris forhold er kompliceret

| La Liga | 9 kommentarer
Arkivklip: Se eller gense det fantastiske indslag om Zlatan Ibrahimovic ’Fra Rosengården til Barcelona’
Tidligere Real Madrid-præsident afslører: Derfor skred Zinedine Zidane
Spansk medie: Mourinho er meget tæt på VILDT comeback - her er hans to krav
Ramos: Isco og Solaris forhold er kompliceret
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Madrid - SD Huesca
La Liga (31/03)
bet365 1,12 9,00 15,00
NordicBet 1,14 8,40 21,00
Real Madrid-anfører Sergio Ramos mener, at forholdet mellem cheftræner Santiago Solari og den bænkede offensivprofil Isco er kompliceret.

Santiago Solari tog over som ny Real Madrid-træner i slutningen af oktober, og siden da har offensivspilleren Isco fået begrænset med spilletid.

Spanieren er ikke startet inde en eneste gang i La Liga-sammenhæng under Solari og virker tydeligt utilfreds med situationen.

Anfører Sergio Ramos erkender, at situationen ikke er optimal.

- Det er ikke i alle forhold, at folk er enige, og denne situation er kompliceret. I Real Madrid bliver alle ting overdrevet, men alle spillere vil spille, og mens det er træneren, der bestemmer, er det ikke altid et nemt job, siger Ramos ifølge AS.

- Pressen skriver og taler konstant om os og skaber rygter, og vi skal gøre vores bedste for at håndtere det. Der er altid snak om krise, når Real Madrid ikke vinder, og det er også en af grundene til, at vi er så fokuserede på at vinde.

- Vi har på holdet holdt et møde om vores situation. Det måtte vi gøre, for vi har ikke tænkt os at gemme os for den situation, vi er i.

Real Madrid ligger efter 18 runder i La Liga nummer fem med ti point op til topholdet Barcelona.
Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

HurtigHøne 08:37          
Det piner mig at sige, men Real er nødt til at ‘cash in’ på ham til sommer. Han trives på den offensive midt, og sådan en spiller Real ganske simpelt ikke med. Selvfølgelig kan han spille central midt eller på kanten, men det er ikke der, hvor hans kerne kompetencer ligger. Derudover har han en attitude, hvor offerrollen meget nemt bliver hevet frem, hvis situationen vender sig i mod ham. Det er synd, for manden er en fantastisk fodbold spiller når han rammer niveau, og jeg nyder virkelig at se ham spille op til sit bedste.
Spurs#26 09:08          
Kunne det tænkes at Isco var en spiller Spurs ville forlange den anden vej for at sælge Eriksen til Real til sommer? Hvis Eriksen altså vil væk.
Jeg ved så ikke lige om Isco ville være interesseret i det skifte, men det er vel ikke et utænkeligt ultimatum fra Spurs, når man tager Isco´s nuværende situation in mente.
Bayliss007 09:50          
Helt enig, HurtigHøne. Desuden vil manden heller ikke gøre hvad han er god til. Jeg ved ikke om han har fået at vide han skal holde sig langt fra angrebet og ingen støtte give i offensiven og derfor bare render rundt på midten og afleverer et par bolde tilbage til Ramos og Varane... Men skidt er det. Hvor meget kan vi få for ham?
HurtigHøne 11:11          
Fin tanke omkring Spurs og Isco. Spørgsmålet er jo så bare, om han vil indfinde sig med at spille central midtbanespiller i Spurs også. Selve skiftet tror jeg sagtens, at Isco ville gå med til. Det er generelt en stor klub der leger med i toppen af Premier League, og hvor han samtidig har potentialet til at blive en af de største stjerner. En anden klub jeg også sagtens kunne se ham i, er Juventus. Her tror jeg, at han ville passe perfekt ind.
Men skidt er det. Hvor meget kan vi få for ham?
Umiddelbart tænker jeg mellem 500 og 600 mio, og Transfermarkt har da også vurderet ham til 559 mio kr.
Skytte 11:55          
Isco er stadig et kæmpe navn når man ser på hans betydning på det Spanske landshold - hvis Real sælger ham bliver det i en byttehandel med en anden profil - at sælge ham til 5-600mio i dagens transfermarked vil være utroligt, da han er langt mere "værd" for en klub der spiller med en decideret 10´er. Hvis Modric ryger så er det jo oplagt at sadle om i RM og rykke Isco ind på en 10´er/falsk 9´er position bag ved en front angriber som har lidt mere dynamik end den gode Benz...
Skytte 12:01          
Bale(som en del af handlen for Hazard - ved ikke om han kunne lokkes til Chealsea), Modric(selvom han er fantastisk, så har han altså set meget lammet ud i denne sæson så en byttehandel for Icardi kunne være oplagt) og Benz(hvis muligt) ud og Hazard+Icardi ind og så skal den ha´ smadder
matgali 13:32          
Isco har godt nok haft en mærkelig karriere hos Real, er sikker på det var gået helt anderledes hos Barca. I cup kampen mod leganes var det tydeligt han ikke gad at spille
Tirsdag 19. marts