Luk

Ramt Griffiths vender retur til Celtic

| Premiership | 2 kommentarer
Ramt Griffiths vender retur til Celtic
Foto: Getty Images

Den skotske angriber Leigh Griffiths er i bedring og vender derfor retur til Celtic, hvor han dog fortsat er et stykke fra at kunne spille kampe.

I december meddelte Celtic, at angriberen Leigh Griffiths ville tage en pause fra fodbolden på grund af problemer uden for banen, men nu vender Griffiths retur.

Celtic meddeler, at Griffiths igen er at finde på klubbens træningsanlæg, hvor han i første omgang skal arbejde sammen med klubbens sundhedsstab med det mål, at han kan begynde at træne med holdet igen en dag.

- Den ultimative målsætning for både Leigh og klubben er, at Leigh kommer tilbage i træning og igen kan spille for førsteholdet, men det vil tage noget tid, lyder det blandt andet.

28-årige Griffiths selv er taknemmelig for den støtte, han har mærket i en svær tid.

- Jeg er meget taknemmelig for, hvad klubben har givet mig, og at den har støttet mig så meget.

- Celtic-tilhængerne har også været en stor inspiration og styrke for mig, og jeg vil takke dem dybfølt for at støtte mig. Jeg ved, at der er lang vej tilbage, men jeg er klar til at gøre, hvad jeg kan for at nå det.

Manager Neil Lennon forklarer, at man ikke har nogen tidshorisont på, hvornår Griffiths igen kan være en del af holdet, men at man vil give ham den tid, han har brug for.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Torsdag 20. juni
Onsdag 19. juni