Luk

Randers-anfører så rødt i remis mod Lyngby

| 3F Superliga | 16 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Lyngby 0-0
Superligaen Grundspil
79' 0-0 Mads Agesen

Mads Agesen fik direkte rødt efter en duel med Mayron George i kampen mellem Randers FC og Lyngby BK, der endte uden mål og 0-0 på tavlen.

Denne fredags sene Superliga-kamp stod mellem Randers og Lyngby. Hjemmeholdet skulle forsøge at følge op på deres første sejr i sæsonen, som faldt mod AGF, og gæsterne fra Lyngby kom ligeledes med selvtillid i bagagen efter en overbevisende sejr over FC Helsingør.

Randers kom bedst fra start i opgøret og fik også kampens første store mulighed. Den faldt efter en omstilling, da Joni Kauku erobrede bolden fra Mikkel Rygaard og Saba Lobjanidze stak afsted i venstresiden. Han smækkede et indlæg ind i feltet til Nikola Djurdjic, som tæt under mål sendte bolden på stolpen.

Rygaard skabte sig selv en god mulighed i den anden ende, da Randers-spillerne var uopmærksomme efter et hjørnespark. Lyngby-spilleren fik driblet sig fri, men afslutningen fik han drejet langt uden om mål.

Mikkel Andersen var på arbejde igen i Lyngby-målet, da et Randers-frispark blev smækket ind i feltet. Her fik gæsternes Thomas Sørensen hovedet på og havde retning mod mål, men Andersen var på plads.

Keeperen var en god sidste skanse for Lyngby i en første halvleg, hvor hjemmeholdet tilspillede sig flere gode chancer. Lobjanidze fik blandt andre en mulighed, da han fik en god bold i dybden, men Andersen kom godt ud og gjorde målet lille.

Randers var mest nærgående i første halvleg, men fik ikke puttet bolden i kassen og derfor var stillingen 0-0 ved pausen.

Randers' Rodic fik en stor chance i anden halvleg, da Thomas Sørensen fuldstændig mistimede en duel. Men Mikkel Andersen fortsatte takterne fra første halvleg og reddede flot skuddet fra Rodic.

Mayron George, som er på leje i Lyngby fra netop Randers, voldte hjemmeholdets defensiv en del problemer. Han var stærk i duellerne og kæmpede hårdt, men Lyngby manglede det sidste for at spille chancerne helt åbne.

Med 12 minutter igen af den ordinære tid, blev Randers-anfører Mads Agesen sendt tidligt i bad. En lang bold blev slået op mod George, som i duel med Agesen blev væltet omkuld og frataget en god mulighed. Dommeren kvitterede med direkte rødt til Agesen.

Det gav et kampbillede, hvor Lyngby var mest på bolden og Randers primært lurede på kontra. Men gæsterne fik ikke udnyttet overtallet og det endte derfor med en nulløsning i Randers.

Randers ligger fortsat på Superligaens sidsteplads med syv point. Lyngby ligger nummer 11 med ni point på kontoen.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Nanna Møller Karlsen

16 kommentarer

Fl@skebøf 22:10          
Ærgeligt Randers ikke kunne følge op på den gode præstation mod AGF.
TheXfmf 22:13          
Perfekt.
LaksenRFC 22:14          
Fin 1.halvleg, men vi var ineffektive, men møjelendig 2. Halvleg. Er Haldorsson på kontrakt hos Lyngby?? Hvis vi kan fortsætte de offensive takter fra 1. halvleg, så er jeg fortrøstningsfuld trods den øjeblikkelige sidsteplads. 1 point er acceptabel, når vi ser på den sidste del af kampen
RFC-Kronjylland 22:15          
1. halvleg så super god ud. Skæbnen ville dog, at det var tilbage til kendetegnet for 2017 - brændte chancer i byger som regn i den dansk sommer.

Heldigvis ser holdet ud til at have genopbygget den moral, der var knækket, og holder den hjem.
LaksenRFC 22:17          
Hvad sker der iøvrigt for George, så meget løb han ikke og var heller så farlig i RFC trøjen. Hæmmer den trøje så meget
jesperff 22:17          
Jeg har en gammel paletkniv af plastic - den er skarpere end vores angribere.

Men et point er et point...
UMURUM 22:18          
Med tanke på Randers gode 1. halvleg, så er jeg godt tilfreds med 1 point, selvom det lige nu føles lidt bittert, når Boysen brænder så stor en chance 2 sekunder før slutfløjt. Men pilen peger opad for Lyngby, og med George oppe foran, er der nu flere muligheder offensivt, og det fedt at se.
Fredag 27. november
Torsdag 26. november