Luk

Randers-chef: Træning giver minimal fordel

| 3F Superliga | 1 kommentar

Randers kalder ikke i første omgang spillerne tilbage på arbejde, selvom der må trænes i grupper, og det giver kun en minimal fordel at holdtræne nu, vurderer sportsdirektør Søren Pedersen.

Divisionsforeningen ændrede onsdag sin anbefaling fra at suspendere al holdtræning til at åbne op for muligheden for at træne i mindre grupper.

Det vil Hobro og AGF blandt andre benytte sig af, og de opgiver derved at få lønkompensation for spillerne, men i Randers fastholder man hjemsendelsen.

Det siger sportsdirektør Søren Pedersen til Randers Amtsavis, og han mener ikke, at det giver en markant fordel at træne nu her.

- Jeg tror, at den konkurrencemæssige fordel er minimal i forhold den type træning, som de kan lave med afstand og mindre grupper. Når vi vender tilbage, forventer vi en træningsperiode inden kamp, og der skal vi nok nå at indhente det fodboldmæssige., siger Søren Pedersen til avisen.

Sportsdirektøren fastslår dog, at det er en daglig vurdering, som kan se anderledes ud om nogle dage, alt efter hvordan situationen udvikler sig.


Af Sara Margren
Onsdag 1. april
Tirsdag 31. marts