Luk

Randers dukkede FCN i festligt chanceorgie

| Superligaen | 18 kommentarer
Él Plastico slutter uden vinder og ender i drama og rødt kort - se det hele her
Kæmpe drama i Farum: Kian Hansen får rødt kort og begår straffespark - Schwartz brænder
Kudus bringer FCN tilbage i kampen - afslutter fremragende angreb
SIF stormer mod Él Plastico-trofæet: Bringer sig foran med 2-0
Silkeborg bringer sig foran efter kæmpe brøler af Kian Hansen
Randers dukkede FCN i festligt chanceorgie
Foto: Getty Images

Randers scorede tre gange i første halvleg, da de dukkede FC Nordsjælland med 3-1 i et opgør med masser af store chancer og to FCN-forsøg på træværket. 

Randers FC jagtede søndag eftermiddag sin første sejr i den nye sæson, da de havde FC Nordsjælland på besøg i søndagens tidlige kamp.

Gæsterne kom omvendt med to sejre i tre kampe, men allerede efter første halvleg var deres selvtillid godt og grundigt banket i jorden.

I en særdeles underholdende kamp skabte begge hold muligheder, men hjemmeholdet var skarpest og efter 13 minutter blev det 1-0, da Mikkel Kallesøes flade indlæg fik lov at passere begge FCN-stoppere og målmand Nicolai Larsen, så Marvin Egho nemt kunne score sit tredje sæsonmål.

Formstærke Isaac Atanga havde et par gode tilbud for FCN i den anden ende, men hurtigløberen manglede den skarphed, som han tidligere har brugt til at score tre gange i sæsonen.

Efter en halv time blev det 2-0 efter et hjørnespark, som Egho headede mod mål, inden den tidligere Randers-lejesvend Mads Aaquist headede den over stregen i et forsøg på at cleare.

Lige inden pausen blev det også 3-0 efter endnu et hjørnespark. Denne gang forlængede Egho til bageste område, hvor Andre Rømer sendte bolden i nettet.

FCN-reducering og to på træværket

FCN prøvede med to indskiftninger i pausen, og det hjalp.

Efter en god indledning af gæsterne ramte Abu Francis stolpen i starten af anden halvleg, og senere testede FCN igen træværket via et brag fra venstrebacken Cliton Antwi. 

Ind i mellem havde Randers også flere store chancer. Blandt andre Saba Lobjanidze sparkede dog forbi i en helt fri position.

Efter 82 minutter kom forløsningen endelig for FCN, da indskiftede Mohammed Kudus med et brag flugtede bolden i nettet midt for mål efter Mathias Rasmussens oplæg.

Kort efter kunne Atanga havde skabt endnu mere spænding, men Patrik Carlgren reddede for Randers, og i slutfasen ebbede FCN's afsluttende pres stille og roligt ud i sandet. 

Randers holdt fast og med nu fem point indtager de en foreløbig syvendeplads. FCN er nummer fem med sine seks point.

 


Af Mikael Blond

18 kommentarer

JG-FCN 13:56          
Lad os få købt 2 rigtige backs og få Donyoh tilbage på toppen. Rygaard er grænsende til ligegyldig på banen når han spiller deroppe.

Godt med Kudus tilbage.

Videre til næste uge mod Silkeborg hvor der er en OK chance for point trods intet forsvar.
FC Nordsjælland 14:08          
Av, for en 1. halvleg. Det gør ondt når 3 mål går ind i én halvleg. FCN var dog godt nok også uheldige med misforståelse mellem forsvar og målmand og så Aaquist der laver et flot mål - for RFC...

Selvom FCN havde bolden mest så RFC dog også klart bedst ud i 1. halvleg.

2. halvleg var heldigvis godkendt og holdet lignede mere sig selv - omend det ikke ligefrem var prangende - primært pga. Kudus. Vi må håbe, at han starter inde næste gang.
cf srednar 14:12          
Dejligt med 3 point og på en meget overbevisende måde.
Igen en god kamp af Marxen, hvilket er med til at afgøre kampen.
Ferien slutter heldigvis bedre end den startede for mit vedkommende.
Sarkasmee2 14:15          
Topunderholdning med spandevis af chancer og mål. Kampen i Esbjerg bliver sikkert ligeså underholdende, HOST HOST.
fooogh 14:17          
RFC spillede en kanon første halvleg, hvor de fik det maksimale ud af et dårligt FCN forsvar og en usikker keeper.

Når det så er sagt, så virkede FCN bedst i anden halvleg, uden RFC var faldet helt i søvn. Lidt skarphed i afleveringerne fremad banen efter pausen havde dog klædt RFC lidt. Det var de simpelthen for dårlige til, måske fordi koncentrationen ikke længere var "nødvendig". Jeg synes dog aldrig at FCN endte med at sidde ligeså meget på kampen i anden halvleg, som RFC sad på det meste i første - måske er jeg biased i den mening.

Simon Graves spillede en pragtkamp! En enkelt fejl i opspillet, som han selv fik reddet, men ellers var han sikker i sine indgreb, placerede sig hele tiden godt og var meget rolig på bolden. Han kunne godt gå hen og blive en god CB med tiden, hvis kampen vidner om hans reelle niveau.

Hvad fanden lavede Mads Aaquist på højre back? Han virkede som en hund i et spil kegler, bedst illustreret ved det uheldige selvmål.
LaksenRFC 14:29          
Aaquist var en god mand for os. Rfc spillede rigtig godt i 1. Halvleg. Var bange for at Thomasberg ville spille mere defensivt i 2. Desværre gjorde han det, og det var kun FCNs skarphed, eller mangel på samme, der gjorde vi fik alle 3 point
RFC-Kronjylland 14:42          
Vi skal huske på, at Aaquist stod over for Saba i dag, inden man er for hård ved manden.
Søndag 25. august