Luk

Randers fik to på stribe mod tamme OB

| 3F Superliga | 18 kommentarer

Infoboks

Randers FC - OB 2-1
Superligaen Grundspil
35' 1-0 Alhaji Kamara
55' 2-0 Frederik Lauenborg
82' 2-1 Oliver Lund

Randers fik deres anden sejr i streg i 3F Superligaen, da de fredag besejrede OB med 2-1 på hjemmebane. 

Randers og OB kunne i den grad begge godt bruge en sejr, hvis de skulle hægte sig på i den sjovere ende af 3F Superligaen. 

Inden fredagens kamp i det kronjydske stod hjemmeholdet noteret for ti point, hvilket rakte til en niendeplads. De fynske gæster var at finde en plads højere oppe med et point mere. 

Efter nogle intense første minutter faldt kampen en smule i tempo igen. 

OB's Ayo Simon Okosun var første mand med en afslutning, da han headede et hjørnespark tæt forbi mål. Det var det bedste tilbud i en chancefattig åbning på opgøret. 

Midtvejs i første halvleg blev OB ramt af en skade på midtbanen, da Jens Jakob Thomasen måtte udgå og lade sig erstatte af Moses Opondo. 

Om det var udslagsgivende skal være usagt, men Randers kom i hvert fald bedre med i opgøret herefter. 

Godt nok kom Issam Jebali til en god afslutning, som Randers-målmand Patrik Carlgren fik prikket forbi med fingerspidserne, men kort efter var hjemmeholdet tæt på at bringe sig foran på en kontra. 

Føringsmålet faldt i stedet ti minutter før pausefløjtet, da Alhaji Kamara opsnappede en løs bold omkring feltkanten, som han trykkede første gang ned i det venstre hjørne uden chance for Oliver Christensen. 

Det blev også første halvlegs eneste scoring, hvorfor Thomas Thomasbergs tropper gik til pause med en 1-0-føring. 

To minutter inde i anden halvleg fik Emmanuel Sabbi en kæmpe chance for at udligne, da han blev spillet helt fri omkring straffesparkspletten, men han afsluttede langt forbi mål. 

I stedet bragte Frederik Lauenborg og Randers sig på 2-0. 

Efter et hjørnespark fik OB-defensiven ikke clearet ordentligt i to omgange, hvilket endte med, at bolden faldt til Lauenborg, der flugtede bolden i nettet fra kanten af det lille felt. 

Det tvang for alvor fynboerne frem, og indskiftede Sveinn Gudjohnsen var da også tæt på at overliste Patrik Carlgren med 20 minutter igen, men den svenske keeper fik pareret afslutningen væk. 

Ti minutter før tid fik OB's chancer for point et kunstigt åndedræt, da Oliver Lund reducerede til 1-2. 

Mikkel Hyllegaard strøg i gennem i højre side og sendte et indlæg til bageste område, hvor Lund stod fri til afslutning. Han blev først blokeret, men var selv over den løse bold efterfølgende, som han sparkede i nettet. 

OB forsøgte desperat at fremtvinge en udligning mod kampens afslutning, men den helt store åbne chance udeblev. 

Dermed kunne Randers løbe med de tre point efter en 2-1-sejr, der sender dem forbi OB og op på 13 point. 

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Andreas Roesen

18 kommentarer

MVM 20:55          
Mon ikke JM snart bliver fyret. Han laver godt nok mange tåbelige beslutninger
Hesteklapper 20:56          
Hvor kan man spille på Bo H som ny Ob træner?
cf srednar 21:01          
Så blev det alligevel spændende til sidst, om vi ville vinde 2-1 eller 3-1.
LaksenRFC 21:01          
Dejlig og fortjent sejr.Jeg synes faktisk det var en af vores dårlige kampe; men pyt hvis det giver 3 point. Savnede Kehinde; men Vito gjorde det nu alligevel fint. Super målmandsredninger af OB´s keeper. Denne gang synes jeg, at de få afslutninger vi havde var mere kvalificerede end længe. Egho er dog stadig for anonym.
Energiniveauet fejlede ikke noget.
phoneyorphant@gmail.com 21:02          
Det bliver bedre og bedre, angrebet er blevet et par procenter skarpere men gerne meget mere, for hold da op de har været uheldige i sæsonen, og forsvaret begynder også at ligne noget.

vi kan stile mod top6, med tanke på dem som ligger over os.
VAR-jatak 21:08          
Er det kun i ChL at målmanden ikke må samle tilbagelægninger op? Så ku det ha været 1-1!!!!!
bruger 132927 21:12          
OB spillerne er en flok forkælede tøsedrenge som åbenbart ikke gider spille for klubben, men bare vil hæve deres fede hyre.
Føj hvor spiller ringe og uden nogen som helst gejst.
Pinligt Pinligt Pinligt at det er Hylle(spillede danmarksserie for et år siden) som skal være deres bedst kæmpende mand.
Det må være slut med JM, og nu må der en træner ind som kan sætte sig i respekt, og ha en plan med hvad han vil. Det er fandme svært at se den røde tråd, med mindre det er at rykke ned...
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar