Luk

Randers fører an på månedens Superliga-hold

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (25/10)
bet365 5,00 3,80 1,66
NordicBet 4,50 3,90 1,73
Oddset 4,90 3,85 1,70

Randers FC har tre spillere med på månedens hold i 3F Superligaen, herunder Saba Lobjanidze.

Månedens hold i 3F Superligaen for september er blevet fundet af ligaen, og Randers FC noterer sig flest spillere blandt de 11.

Erik Marxen, Kevin Conboy og Saba Lobjanidze er således alle tre at finde på holdet fra en måned, hvor kronjyderne snuppede lutter sejre og lagde sig op på tredjepladsen i Superligaen.

OB's unge stærke målmand Oliver Christensen er også med på holdet, ligesom Lyngbys formstærke angriber Gustav Marcussen er på.

Månedens hold i Superligaen for september:

Oliver Christensen – Alexander Bah, Erik Marzen, Erik Sviatchenko, Kevin Conboy – Mustapha Bundu, Jacob Lungi Sørensen, Dominik Kaiser, Saba Lobjanidze – Gustav Marcussen, Bashkim Kadrii


Af Sara Margren

11 kommentarer

nicpedersen 11:46          
AGF har simpelthen én spiller med på månedens hold? Interessant med tanke på max point og gode indsatser næsten hele vejen rundt. Det er tankevækkende, at man ser bort fra særligt Backman, som måske endda burde have været tætteste forfølger til bedste spiller i september. Derudover burde Amini og Blume vel også have været valgt til efter fremragende præstationer og stabilt niveau.
bruger 174907 11:52          
Jamen agf bliver altid set bort, sådan har det jo været i mange år... virkeligt skuffende
FarmandPer 12:05          
GF´s evige klynk over særbehandling eller mangel på samme. Bundu som månedens spiller er også at overse GF. At han så ikke præsterede, som alle andre GF´ere i seneste kamp, er der ikke er ord om.
churchill 12:07          
Når Superligaen vælger månedens spillere og hold måler de på nogle udvalgte statistikker. Her vejer mål usandsynligt højt ift. vigtigheden af organisationen bag. Mål skal selvfølgelig veje godt, men de lader til at være altoverskyggende.
Baum 12:27          
@FarmandPer

Hold nu op hvor en gang pladder..
Hvorfor er det særbehandling at betvivle Månedens Hold efter AGF har fået max point og målscore på 9-2? Og så har man kun 1 spiller på Månedens Hold
Og Bundu´s niveau i sidste kamp (Som ikke er i september) er blevet kommenteret i vildskab og det er hans pris som månedens spiller som sådan også.

Så prøv lige at kom ind i kampen, i stedet for bare lukke mund-lort ud?

OT:

Underligt at der ikke er blevet plads til Backman, og til dels også Amini og Nicolaj Poulsen.
Backman har været outstanding. der har sågar været et indslag i Onside omkring hans statistik når han er på banen.
LaksenRFC 13:10          
Jeg synes folk skal slappe og lade være med at tage månedens hold alt for seriøst. Man kan vel også med rette anfægte, at FCM kun har en spiller med, selvom de pt er det bedste hold i ligaen, selvom de tabte til OB. FCK har ingen med, selvom de jo nok er nummer 2, og ja jeg ved godt, at de ikke har spillet sindsygt godt på det sidste. Tag månedens hold som et lille kuriøst indslag i stedet.
Toon Toon! 13:24          
I pågældende måned vandt FCM 2, 1 uafgjort og 1 nederlag.

Men som en bruger skrev, scoringer tæller...Og Svia scorede mod Lyngby, så han er med selvom Backman har været helt vanvittig god.
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober