LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Randers forfremmer 17-årig angriber

| Superligaen | 1 kommentar
Randers forfremmer 17-årig angriber
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

AaB - Randers FC
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,10 3,40 3,40
NordicBet 2,19 3,45 3,30
Oddset 2,15 3,40 3,35
Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Randers FC har forlænget med den 17-årige angriber Marcus Mølvadgaard frem til udgangen af 2019. Han bliver en fast del af førsteholdstruppen fra nytår.

Den unge Marcus Mølvadgaard har allerede fået debut for Randers FC i Superligaen, og nu bliver den 17-årige angriber også en fast del af førsteholdstruppen.

Parterne har således lavet en ny aftale, der gælder til udgangen af 2019, og fra nytår rykker Mølvadgaard permanent op blandt Olafur Kristjanssons udvalgte.

- Marcus er et af de største angrebstalenter i sin årgang i dansk fodbold, så det er dejligt, at vi er nået til enighed om, at det er her, han skal blive ved med at udvikle sig i den kommende tid.

- Han er en ung spiller med potentiale, men vi er også godt klar over, at der skal fyldes mange ting på i hans udvikling. Så vi er forberedte på, at det naturligvis tager noget tid, før han er helt superliga-klar, siger sportschef Ole Nielsen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Af sin alder er han en teknisk og fysisk god spiller, men samtidig også en uortodoks spiller, der bliver spændende at følge i fremtiden, fortæller Ole Nielsen.

Mølvadgaard har spillet fem U-landskampe for Danmark.

Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

1 kommentar

de fries 17:30          
Pøj pøj.
Endnu en spiller fra egne rækker
Fredag 22. marts