LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Randers forfremmer forsvarstalent

| Superligaen | 9 kommentarer
Randers forfremmer forsvarstalent
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Infoboks

AaB - Randers FC
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,10 3,40 3,40
NordicBet 2,21 3,40 3,30
Oddset 2,15 3,40 3,35
Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Randers har skrevet fuldtidskontrakt med forsvarstalentet Jonas Bager, som med øjeblikkelig virkning rykkes permanent op i førsteholdstruppen.

19-årige Jonas Bager har underskrevet en fuldtidskontrakt med Randers, som løber til sommeren 2017. Han er blevet rykket permanent op i førsteholdstruppen med øjeblikkelig virkning.

Bager har spillet tre førsteholdskampe for Randers, men nu kan det altså blive til flere for talentet. Cheftræner Colid Todd ser frem til at få endnu et talent af egen avl i førsteholdstruppen.

- Vi har tidligere med held produceret unge spillere til førsteholdstruppen, Mads Fenger, Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen, Edgar Babayan, Brock-Madsen (Birmingham City) og nu også Jonas Bager. Det er godt for klubben at få nye og unge spillere ind i truppen, siger han til klubbens hjemmeside.

- Jonas elsker at forsvare, og det er jo en god egenskab at have som forsvarsspiller. Aggressiv og kompromisløs i sit forsvarsspil, sådan vil jeg karakterisere ham.

Jonas Bager spillede fuld tid i begge Randers' hidtige kampe i pokalturneringen mod henholdsvis Sønderborg og Helsingør.

Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen
Lørdag 23. marts