Luk

Randers forventer at sælge ombejlet profil

| 3F Superliga | 9 kommentarer
Randers forventer at sælge ombejlet profil
Foto: Getty Images

Saba Lobjanidze spiller formentlig ikke i Randers, når transfervinduet lukker, siger klubbens sportschef.

Den georgiske landsholdsspiller Saba Lobjanidzes dage i Randers ser ud til at være talte.

I hvert fald regner Randers-sportschef Søren Pedersen med, at kantspilleren bliver solgt, inden transfervinduet lukker om en uges tid.

- Jeg forventer ikke, at Saba spiller i Randers, når transfervinduet lukker, siger Søren Pedersen og fortsætter:

- Han har gjort det rigtig godt og har et år tilbage af sin kontrakt, så der er mange klubber, der kigger på ham, siger han.

Superligakonkurrenterne fra Brøndby har tidligere på sommeren budt på Saba Lobjanidze, og Søren Pedersen fortæller, at der fortsat er interesse for georgieren inden for landets grænser.

- Jeg vil ikke kommentere på specifikke klubber, men jeg kan sige, at der stadig er interesse fra både Danmark og udlandet, siger sportschefen.

Randers tabte søndag 0-2 til Lyngby, og de sjællandske oprykkere er ikke færdige på transfermarkedet trods en række nytilgange denne sommer.

- Vi har et par skud tilbage i bøssen, som vi har arbejdet på i lang tid, og det fortsætter vi med. Vi skal have nogen ind, der kan hjælpe holdet med det samme, siger sportschef Birger Jørgensen.

Lyngby-træner Christian Nielsen håber på en forstærkning til den centrale midtbane.

- Rent numerisk mangler vi en central midtbanespiller, for lige nu har vi kun tre, så det står øverst på min ønskeliste, siger Lyngby-træneren.

/ritzau/


Af Jonas Sand

9 kommentarer

Desrouleaux 16:03          
Mon ikke de rykker ned hvis de sælger ham? Eneste mand der kan på egen hånd.
Steph04 16:06          
Mon ikke de rykker ned hvis de sælger ham? Eneste mand der kan på egen hånd.
Det samme kan du jo sige om jeres egen Ronnie. Forskellen er bare at Ronnie scorer mål, mens Saba sjældent er kampafgørende
Rammu 16:10          
Thank god! Han har været god i perioder i de to foregående sæsoner, men i alt for mange kampe er han usynlig og ugidelig defensivt i sådan en grad at to af hans medspillere må tage over og dække ind. Det går så udover de to medspilleres rolle på holdet.
cf srednar 16:17          
Vil nok være fint, at sælge ham.
Han har været meget usynlig i denne sæson og virker til, at være videre rent mentalt.
bruger 172415 16:47          
Kom til Brøndby if
Desrouleaux 16:50          
"Det samme kan du jo sige om jeres egen Ronnie. Forskellen er bare at Ronnie scorer mål, mens Saba sjældent er kampafgørende."

Forskellen er at vi er grotesk ringe selvom Schwarzenegger laver sine mål kan vi jo ikke vinde alligevel. Ellers kan jeg godt følge dig. At Saba har været usynlig i år er måske rigtigt nok i nogen kampe, men svært at se hvem der ellers skal skabe noget for RFC.
Redondo69 17:04          
Nå, jeg må hellere komme de der "i sviner ham kun, fordi han er blevet solgt"-kommentarer i forkøbet. Saba er en dygtig spiller naturligvis, men desværre er der en del udfald, hvor det bare ikke kører for Saba. Det fører til mange dumme boldtab og forkerte beslutninger. For en klub som Randers FC er det naturligvis en god spiller, men jeg tror max, at talentet rækker til en klub som Brøndby og ikke mere. Han burde ikke være aktuel i klubber som FCM eller FCK.

Så sælge eller ikke sælge? Jeg tænker, at Saba lige nu ligner en mand, som ikke gider at være i klubben. Hans præstationer berettiger ikke til, at man bør holde på ham og lade ham gå gratis næste år. Til gengæld er Saba den eneste, som kan skabe noget på egen hånd. Vælger man det fra, så har man intet, som kan byde på noget rent offensivt. Og lige netop det mangler Randers FC i den grad.
Søndag 15. september
Lørdag 14. september