LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Randers giver stamspiller til 2023

| Superligaen | 3 kommentarer
Randers giver stamspiller til 2023
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Randers meddeler, at de er blevet enige med den 21-årige kantspiller Mikkel Kallesøe om en aftale, der gælder til sommeren 2023. 

Efter et lejophold i Viborg er kantspilleren vendt hjem til Randers FC i denne sæson og har været mere eller mindre fast mand hele efteråret. 

Og nu har parterne forlænget frem til sommeren 2023. 

- Jeg er meget glad for at være i Randers FC, især nu, hvor der er kommet styr på det hele. Det giver mig den tryghed, jeg har behov for, både på og uden for banen.

- Så jeg kan overhovedet ikke se nogen grund til, at jeg ikke skulle skrive under på en længerevarende aftale med Randers FC, siger Kallesøe i en pressemeddelelse. 

Randers FC's sportsdirektør Søren Pedersen glæder sig over at forlænge med en egenudviklet spiller. 

- Det er altid dejligt at forlænge med spillere, der har gjort det godt for klubben, men følelsen er endnu mere udtalt, når det drejer sig om en af vores egne spillere. Selv om Mikkel kun er 21 år, har han været i klubben i mange år og kender den ud og ind.

- Mikkel er trods sin unge alder allerede en dygtig og etableret Superliga-spiller. Men han har potentiale til endnu mere, så på længere sigt vil vi forsøge at løfte ham op på et niveau, der er højere end Superligaen, siger Pedersen. 

Kallesøe har spillet 82 kampe og scoret fem mål for Randers. 


Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond
Søndag 20. januar
Lørdag 19. januar