Luk

Randers håber at forlænge med Saba før salg

| International | 6 kommentarer
Randers håber at forlænge med Saba før salg
Foto: Getty Images

Infoboks

Esbjerg fB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 3,80 3,50 1,95
NordicBet 3,70 3,80 1,92
Oddset 3,80 3,65 1,95

Saba Lobjanidze var en ombejlet herre i det seneste transfervindue, men nu håber Randers FC at forlænge kontrakten og sælge ham en anden god gang.

Danske topklubber skal alle sælge spillere for at få økonomien til at hænge sammen, således også Randers FC, der i Saba Lobjanidze har en spiller med et klart salgspotentiale.

At den georgiske landsholdsspiller ikke blev solgt i det netop overståede transfervindue, eksempelvis til Brøndby, som viste interesse, glæder træner Thomas Thomasberg, der gerne vil stille så slagkraftigt et mandskab som muligt.

Selvom han overfor Tipsbladet indrømmer:

- Det kan meget vel være, at vores økonomidirektør har et andet syn på det.

Thomasberg erkender, at Randers skal sælge spillere, men nu går man efter at forlænge kontrakten med den vigtige offensivspiller, så han kan sælges på et senere tidspunkt.

- Det er noget, vi allerede har snakket med Saba om. Vi er naturligvis meget interesseret i at forlænge med en af vores helt store profiler, så vi kan sælge ham til en god pris. Vi må se, hvad det ender med, siger Thomasberg.

24-årige Lobjanidze, der i øjeblikket forbereder sig til søndagens landskamp mod Danmark, har kontraktudløb næste sommer. 


Af Thor Carlskov
Mandag 16. september