LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Randers har købsoption på finsk angriber

| Superligaen | 4 kommentarer
Randers har købsoption på finsk angriber
Foto: Randers FC

Infoboks

AaB - Randers FC
Superligaen Grundspil (10/02)
bet365 2,20 3,20 3,40
NordicBet 2,11 3,35 3,70
YouBet 2,15 3,25 3,45

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Randers FC har lejet den finske angriber Eero Markkanen for resten af sæsonen og har i den forbindelse sikret sig en købsoption, som ifølge direktør Michael Gravgaard er inden for økonomisk rækkevidde.

Det næste halve år får Randers FC fornøjelsen af den finske angriber Eero Markkanen, som er kommet til på en lejeaftale fra den svenske klub AIK.

I AIK har Markkanen først kontraktudløb ved årsskiftet, men Randers-tilværelsen kan allerede forlænges til sommer, hvis alle parter kan blive enige om det.

- Vi har en købsoption, som, jeg mener, er inden for rækkevidde, hvis det skulle komme dertil, siger Randers FC-direktør Michael Gravgaard til bold.dk og fortsætter.

- Forhåbentlig står der også Superliga på programmet for Randers FC i næste sæson, og så er det ikke usandsynligt, at samarbejdet forlænges, hvis begge parter er glade for det, siger han.

Den finske angriber er lige præcis den type angriber, Michael Gravgaard har været på jagt efter.

- Vi har gået efter at få en stor og fysisk stærk angriber i det her vindue. Det gør vi dels fordi, vi håber han selv kan bidrage med nogle mål - det ville ikke gøre noget. Men også fordi vi håber, at vi med den type angriber får flere mål fra de spillere, der er omkring ham.

- Samtidig har det været vigtigt at finde en spiller, der kunne komme ind tidligt i vinduet. 

- Det er hele tiden en afvejning i forhold til, om man skal have is i maven og se, hvad der dukker op, eller om man skal slå til på det, man får tilbudt hurtigt - og vi har så valgt det sidste, siger Gravgaard og uddyber sin disposition.

- Vi mener, det er vigtigt at få Eero ind fra starten og få ham til at virke sammen med resten af holdet. Det tager altid to-tre uger for en ny spiller at falde til og vænne sig til det hele, så nu er der forhåbentlig ikke noget, der er nyt for ham, når vi rammer første Superliga-kamp.

Eero Markkanen har haft et skidt halvår i den næstbedste tyske række, men Michael Gravgaard håber, at finnen kan få gang i støvlerne i Superligaen, selvom de seneste bedrifter altså ikke har været prangende.

- Man tager altid en chance. Nogle har måske større sandsynlighed for at virke med det samme end andre, men jeg er sikker på, at Eero er meget motiveret for at komme hertil og vise, at det ikke var på grund af hans manglende kvaliteter, at han ikke spillede dernede.

- Først og fremmest skal vi hjælpe ham til at få nogle mål i støvlerne, og han skal hjælpe os til at få nogle point, så vi kan komme ud af det her, siger Gravgaard med henvisning til den nuværende stilling i Superligaen, hvor Randers ligger sidst.

Eero Markkanen har tidligere spillet i Real Madrid, hvor han optrådte på klubbens andethold. Han har været ejet af AIK siden januar 2016.

Simon Egeskov / bold@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar