LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Randers henter svensk angriber

| Superligaen | 10 kommentarer
Randers henter svensk angriber
Foto: Randers FC
Randers FC har sikret sig den svenske angriber Mikael Boman, der senest har gjort sig i hjemlandets IFK Göteborg.

Tidligere på dagen ophævede Randers FC kontrakten med angriberen Nikola Djurdjic, men nu er en afløser på plads. Den 29-årige angriber Mikael Boman kommer til fra IFK Göteborg på en toårig kontrakt.

- Vi er glade for at kunne tiltrække en spiller af Mikaels kaliber. Han er en fysisk stærk spiller, som også får scoret sine mål. Han arbejder hårdt både offensivt og defensivt, og er en rigtig holdspiller, siger Michael Gravgaard til klubbens hjemmeside.

- Som type supplerer han resten af vores angriber-team rigtigt godt og gør, at vi kan spille på flere forskellige måder.

Boman scorede i sidste sæson 12 gange i 39 kampe for IFK. Han har tidligere spillet i Halmstad og Falkenberg.

Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

10 kommentarer

bruger 105881 19:05          
Spændende
bruger 131210 19:06          
Så er der vist nok tid for, det unge talent, Mølvadgaard at finde en ny klub, der har i sinde, at give ham de chancer han fortjener.
Blaugrana ever 19:10          
Mølvadgaard er kun i superligaen grundet hans fars netværk. Han fortjener sku ikke en superligaplads..
BobbySixkiller 19:13          
Det er en interessant situation de har bragt sig i. Fyret træner, ny sportsdirektør på vej og sagt farvel til en del spillere, og dermed tvunget sig selv på transfermarkedet. Hvem ved, om en ny træner og ny sportschef vil spille fodbold, hvor denne spiller passer ind? Men det drejer sig vel helt enkelt om overlevelse, og så må man rydde op til sommer.
bak94 19:13          
Det er da fornuftigt at hente en angriber? De ligger kun inde med Kadrii (som er lejet indtil sommer), Markkanen og Mølvadgaard, som kun er 18 år. De kan da ikke nøjes med tre angribere, hvor den ene er så ung. Én skade til en angriber og de er på spanden
hesterÃ¥beren 19:15          
Jeg kender ikke manden, men er skeptisk pr. instinkt. Det her var ikke, hvad jeg havde håbet på, da sportsdirektøren lovede nye spillere i løbet af dagen.
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april