Luk

Randers holdt Brøndby fra fadet: Ekstremt flot

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Randers FC 0-0
Superligaen Grundspil

Thomas Thomasberg kalder det en ekstremt flot præstation, at Randers trods de mange udskiftninger kunne tage til Brøndby og spille lige op med topholdet.

Randers er hårdt ramt af skader for tiden, hvorfor Thomas Thomasberg havde hele seks nye i startopstillingen til torsdagens udekamp mod Brøndby.

På Brøndby Stadion gjorde de kronjyske reserver dog fin figur og fik som bekendt 0-0 med hjem. Thomasberg er stolt af indsatsen med tanke på de mange udfordringer.

- Det var ekstremt flot. Nogle gange når man kommer fra Brøndby Stadion med et point, kan man snakke om, at vores målmand stod en brandkamp, eller at vi havde været heldige, men jeg synes rent faktisk, det var både dygtighed og næsten også lidt uheld, at vi ikke fik scoret i første halvleg.

- Jeg er meget tilfreds, selvom jeg selvfølgelig havde håbet, vi kunne have hevet sejren, men med alle de udfordringer, vi har haft de sidste fire-fem dage, var vi nødt til at skifte en masse. Trods det leverede vi en rigtig fin indsats, og det var ikke kun defensivt, men også på bolden i første halvleg.

- Efter pausen kunne man godt se de sidste 15-20 minutter, at der var nogle stykker, der ikke var vant til at gå 90 minutter i Superliga-kampe, men det er sgu forståeligt. Vi har Tobias Klysner, der ikke har spillet ret mange kampe fra start, og det var Lasse Berg Johnsens første startplads i Superligaen.

- Vi endte med at mangle tre af vores normale backs og vores anfører, så med alt det er jeg egentlig bare rigtig stolt af holdet, siger Thomas Thomasberg til bold.dk.

Formstærke Lyngby

Randers kan nu indstille fokus på søndagens hjemmekamp mod Lyngby, og Thomasberg forventer en meget udfordrende opgave mod bundholdet, der pludselig har fået medvind i sejlene.

- Vi møder det hold, der måske peaker allermest lige nu med en sejr over Midtjylland senest og en storsejr mod SønderjyskE før det. Som jeg kunne fornemme, skiftede Lyngby også en del spillere mod Midtjylland, og det viser også, at de har en bred trup at gøre med.

- Jeg synes, det har set gode ud, så det bliver en vanskelig opgave, og det ligner heller ikke noget, hvor vi ligefrem får flere folk klar, så det er nok med samme gruppe af spillere, vi skal gøre det. 

- Derudover gik Björn Kopplin ud mod Brøndby, så vi kan risikere at stå uden de tre normale backs, der har delt spilletiden imellem sig, pointerer Thomas Thomasberg.

Randers har inden kampen tre point ned til top seks-skillelinjen, så med tre runder tilbage af grundspillet vil en sejr over de kongeblå lune gevaldigt for randrusianerne.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Martin Schmidt

5 kommentarer

Romeo Detlev 16:05          
Den havde Thomasberg læst godt ja, og FCK vil gøre klogt i at gøre det samme på søndag, men det gør de næppe. Når det er sagt fik Brøndby altså 1 point på en dag hvor Randers spillede forrygende og Brøndby tilsvarende ringe. Og det er klasse.
NrIb 16:10          
Men Brøndby har vel også haft lidt medvind og ligger nok højere i tabellen, end hvad spillet berettiger til. De tabte jo reelt til tamme AaB, hvis det ikke havde været for et forkert dømt VAR-straffespark.
Mersanel 17:04          
Hvorfor er det så ekstremt flot at nr. 5 ku holde stand mod nr. 2? Og at gøre det ved at parkere bussen gør det da ik mere flot. Randers burde være skuffede over at de ik fik alle 3 point, for de var det bedste hold. Lad vær at have den bundholds mentalitet.
LaksenRFC 17:48          
Jeg er helt enig med dig Mersanel. Medierne har en klar forudtagethed omkring, hvordan det skal være, og de har sat etikette på alle holdene. Personligt er jeg meget tilfreds med 1 point mod BIF, da vi måtte ændre formation og spille med flere spillere udenfor start eleveren. Men Thomasberg havde lavet en flot gameplan, som ikke var at parkere bussen; men lægge et godt tryk på BIF; men med de fleste spillere bagved bolden. At så flere sagde at vi gravede os ned - ja de har ikke set første halvleg.
Som suppen er pt så kan alle slå alle, selv Horsens og Lyngby er ved at komme tilbage. Det er vel kun FCM og BIF som har været ret stabile, og det er de vel stadig, hvis man ser bort fra den sidste kamp. Alt i alt bliver det et spændende slutprogram. Top 3 er dog ved at forme sig med FCM, BIF og FCK. Nu har jeg set alle RFC´s kampe, og jeg kan sige, at de generelt gør det godt, og de har faktisk en af de meste tekniske midtbaner i suppen med Kehinde, Mistrati og Greve, og de har haft et fantastisk forsvar. Vi kan sagtens slå de tre tophold; men vi kan desværre også tabe til de dårligere hold, da vi ofte er svingende. Men jeg vil give ret, at set med europæiske briller, så er suppen i år ikke bedste kvalitet. Så på den måde kan man sige, at der er et let mesterskab i vente. Men den der står med pokalen til sidst er den fortjente vinder.
Kims100 20:39          
@ Nrlb - ja det er historien hos eksperterne, men omvendt burde BIF have haft 6 point i de to FCM kampe. Mediano podcast havde et interessant statistik om hvorledes mange af BIFs afslutninger er kommet fra dangerzone, hvorfor de relativt få afslutninger har været med stor effektivitet og således ikke bare er held.
Lørdag 17. april
Fredag 16. april