Luk

Randers kom tilbage på sporet mod Lyngby

| 3F Superliga | 25 kommentarer

Randers FC snuppede en 2-1-sejr over Lyngby takket være scoringer af Alhaji Kamara og Mikkel Kallesøe.

Randers FC gik ind til søndagens dyst mod Lyngby med to nederlag på stribe, og derfor var der brug for tre point i jagten på top seks i 3F Superligaen.

Alhaji Kamara var én af de nye i startopstillingen hos Randers, og han fik en hovedrolle i første halvleg.

Efter en jævnbyrdig start uden de store chancer til nogen af holdene stemplede Kamara nemlig ind med godt en halv time spillet.

Marvin Egho sendte et indlæg i feltet, der blev rettet af og faldt til Kamara, der pandede bolden i mål til 1-0 til Randers.

Marcel Rømer havde kort før pausen en udmærket chance for Lyngby, men hans skud blev blokeret, og efterfølgende ramte Emil Riis træværket.

Randers førte ved pausen efter en chancefattig første halvleg, hvor især Lyngby havde svært ved at tilspille sig de helt store chancer – fighterviljen fejlede dog ingenting.

Mere underholdning efter pausen
Kort inde i anden halvleg øgede Randers føringen, da Mikkel Kallesøe fuldendte et glimrende angreb ved at sparke bolden ind til 2-0.

Rezan Corlu forsøgte at svare igen kort efter, men hans skudforsøg gav ikke Randers-målmand Jonas Dakir problemer.

Randers kontrollerede fint i en stor del af anden halvleg, og med 20 minutter igen kunne de have lukket kampen.

Mikkel Kallesøe forsøgte først at finde målet via fjerneste stolpe, mens Kevin Conboy kort efter tvang Thomas Mikkelsen til en glimrende redning i Lyngby-målet.

Herefter fik Randers hjørnespark, der blev giftigt, og både Simon Piesinger og Björn Kopplin kom til afslutning.

Lyngby fik afværget katastrofen, og i stedet bragte de kongeblå spænding tilbage i opgøret. Kasper Enghardt fandt indskiftede Emilio Simonsen efter et hurtigt taget frispark, og Simonsen sendte kuglen ind til 1-2 – hans første Superliga-mål.

Træværket i vejen for Lyngby
I slutningen af kampen bølgede spillet godt frem og tilbage, og der blev åbnet en anelse op for sluserne hos begge hold.

Kallesøe kunne kort før tid have lukket kampen med et skud mod fjerneste stolpe, men Thomas Mikkelsen diskede op med en glimrende fodparade.

Björn Kopplin havde også et stort tilbud, men selvom han var fri i feltet, sendte han kuglen forbi mål.

I den anden ende ramte Andre Riel stolpen, da han trykkede af fra distancen, men tættere på kom Lyngby ikke.

Randers FC kom dermed tilbage på sejrskurs med en 2-1-sejr over Lyngby.

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Sara Margren

25 kommentarer

kongensby 14:00          
Randers stadion må være det mest stemningsforladte sted i Danmark..
RFC-Kronjylland 14:01          
Fin fight af Lyngby, men klart fortjent, at det ender med hjemmesejr. Især med tanke på, at det blev unødigt spændende med en reducering, der teknisk set ikke burde have fået lov at stå. Det er el præcis sådan nogle situationer, VAR kommer til at fange.

Bare rolig, det er ikke dommerbrok. Som jeg så det, kunne Redder næppe se, om bolden lå stille eller ej. Man kan selvfølgelig argumentere for, at han netop skal sikre, at den ligger stille, men reglerne lægger jo op til, at frispark skal kunne tages hurtigt, så den slags kan ske.
LaksenRFC 14:01          
Hold da op var vi ringe. Det eneste gode er 3 point. Fin kamp af Dakir- kun et fejludspark på den negative side. Vi må videre, men nu skal vi også undvære Rømer og Piersinger og måske Marxen. Det bliver snart et B hold vi stiller med mod Aab
Træmanden 14:02          
Ingen randersspillere scorede i dag. Det går meget frem og tilbage i sidste del af kampen, men synes lyngby fortjente uafgjort :´(
RFC-Kronjylland 14:02          
@kongensby

Du har vist aldrig været der, kan jeg fornemme
fooogh 14:08          
@kongensby og @RFC-Kronjylland

Der er jo en smule sandhed i udsagnet om, at stemningen på Randers Stadion er en kende flad. Der er ganske simpelthen ikke opbygget en fan- og stemningskultur, som man ser det i andre klubber.
van_Basten7 14:14          
@kongensby

Ja - det er ihvertfald i toppen. Det er vel kun Biblioteket - aka. Lyngby Stadion - som kan være med i konkurrencen om den titel.
Fredag 24. januar