LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Randers lejer offensivspiller hos FCN

| Superligaen | 9 kommentarer
Randers lejer offensivspiller hos FCN
Foto: Randers FC

Randers FC har sæsonen ud glæde af offensivspilleren Jakob Johansson, som kronjyderne har lejet i FC Nordsjælland.

Mikael Boman er netop trådt ind af døren i Randers FC, og nu følger endnu en offensivspiller så efter. Den 19-årige FC Nordsjælland-spiller Jakob Johansson er således lejet sæsonen ud.

- Jakob er en hurtig, aggressiv og pågående spiller, som Rasmus Bertelsen har indgående kendskab fra tiden i ungdomsrækkerne, hvor han har bombet løs. Historikken viser, at han ved, hvordan man kommer til chancer, og hvordan man omsætter dem, siger Michael Gravgaard til klubbens hjemmeside.

- Han er røget lidt bagud i rækken hos FC Nordsjælland, og det giver os muligheden for at se ham her i Randers foråret ud. Han skal bidrage med en ekstra streng at spille på i offensiven. Han har nogle ting i sit spil, der kan hjælpe os, og vil være tættere på spilletid her end i FC Nordsjælland.

Randers har sikret sig en købsoption i aftalen med FC Nordsjælland.

Stream AGF – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

9 kommentarer

Afløseren 19:45          
Spændende skifte! Han har i FCN været udråbt som en af de mest lovende angribere siden u16 årerne, men gennembruddet har ladet vente på sig. Han har dog heller ikke fået mange chancer. Jeg er dog lidt overrasket over, at Randers vælger et så ubeskrevet blad som forstærkning til et svagtspillende angreb.
kk84 19:48          
de to der er kommet ind i dag er væsentlig ringere end de to der har forladt. det ligner 1 division til sommer hvis der ikke kommer større kvalitet ind!
CasperNNK 19:58          
Kk84 hvad begrunder du det med?
de fries 20:21          
@kk84
de to der er kommet ind i dag er væsentlig ringere end de to der har forladt. det ligner 1 division til sommer hvis der ikke kommer større kvalitet ind!
Har du bare brug for at skrive noget negativt, eller er du ked af det
Du har absolut intet belæg for at komme med den påstand.

Har lige luret dine indlæg: konklusion kk84 = troll

OT:
Bliver spændende med midtbanen. Ser ud til der kan komme noget drive i den.
rfcguld 20:45          
... Hvad med en ny målmand? :-)
JLS 21:17          
De fries@

Hvorfor er det ifgl dig altid troll, at pointere tingene i en RFC tråd..? Altså den 19´årige det er tale om her er der jo allerede en der har nævnt som mangel på gennembrud.. Og Boman står noteret for 12 mål i 39 kampe i sidste sæson på en rimeligt spilstyrende hold i den Svenske liga - eller 17 mål i 77 kampe ialt for IFK..

Du vil vel seriøst ikke mene, at de 2 lyder skræmmende..? Ingen aner naturligvis om de begge bomber røven ud af bukserne på hele Superligaen fremadrettet.. Men da ingen kan kigge i en krystalkugle, så kan man sq da kun kommentere på situationen her og nu - og der må du vel som sagt indrømme, at de ikke minder om den næste der ryger fra Superligaen ala Sørloth fra FCM, med 112 mio i RFC´s klubkasse..

Altså det svare da til, at jeg skulle juble over, at AGF (i øvrigt først fra sommer) har skrevet med Lyngbys tredjevalg på backpladsen.. Lad dog for faen folk ha´ en mening.. Om det ligefrem betyder RFC i 1 division ved jeg naturligvis ikke.. Men umiddelbart lyder det da unægteligt ikke som, at de 2 der er kommet ind, er revolutionerende i forhold til de 2 der er taget afsted.. Det har man vel lov, at mene uden, at være en troll, eller fra AGF.. ;)
LaksenRFC 22:00          
Det er uomtvisteligt ikke nogen forstærkning på papiret. RFC må vælge fra nederste hylde pga placering og økonomi. Håber dog de nye kan vise, at vi alle tager fejl. Vi har desværre en ny situation efter vi har siddet på toppen i det østjyske i lang tid. Håber dog ikke tørken bliver så lang tid, som for Freja efter 1978
Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj