Luk

Randers-målskytte: Ekstra tændt mod AGF

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Randers-angriberen Emil Riis var ekstra tændt til søndagens opgør mod AGF, og det gav pote, da angriberen åbnede ballet med kampens første scoring i 2-0-sejren.

Emil Riis stod for kampens første scoring, da Randers FC søndag besejrede AGF i et højintenst lokalopgør i 3F Superligaen. 

1-0-scoringen var særligt vigtig for Randers-angriberen, som var opsat på at levere en god præstation mod lokalrivalerne fra Aarhus. 

- Man er altid ekstra tændt, når man spiller mod AGF. Jeg ville gerne ud og bevise noget, at jeg skal score nogle flere mål, så det er dejligt at kunne gøre det i dag.

- Den her fight er vi blevet sat op til hele ugen, hvor vi har snakket om hvordan vi skulle gå ud og spille den her kamp. Det udløser sig bare i en god ting i dag, sagde Riis efter kampen.

I situationen omkring 1-0-målet var AGF-forsvareren Frederik Tingager til behandling, og det havde indflydelse på eksekveringen af oplægget til Emil Riis.

- Vi har snakket om hele ugen, at Tingager ligger inde i midten på de her dødbolde. Nu ved jeg godt, at han ikke er der, så derfor skal den over i bagrummet, hvor Marvin flot står og kan heade den ned.

- Den ligger for fødderne af mig, og så skal jeg bare sparke den ind.

1-0-målet var Emil Riis' anden scoring i den indeværende superligasæson.


Af Benjamin Alexander Helbo

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 13. oktober