Luk

Randers med drømmeresultat mod AGF

| Sydbank Pokalen | 53 kommentarer

Infoboks

AGF - Randers FC 0-2
Sydbank Pokalen
66' 0-1 Vito Hammershøy-Mistrati
70' 0-2 Marvin Egho

Randers sikrede sig torsdag et stort resultat, da de slog AGF med 2-0 i det første af to opgør i semifinalen i Sydbank Pokalen.

I den anden semifinale torsdag i Sydbank Pokalen tørnede AGF og Randers sammen på Ceres Park i Aarhus. 

Her jagtede værterne deres første sejr over Randers i 15 forsøg. Desuden har de store drømme om at spille en pokalfinale på hjemmebane, og derfor skulle AGF havde et godt udgangspunkt i det første af to opgør.

Det var bare ikke lige til at se på spillet i torsdagens kamp. David Nielsens tropper manglende nemlig både kreativitet og vilje i et opgør, hvor de på ingen måde formåede at sætte sig på kampen, da Randers var klasser bedre.

Gæsterne havde en større vilje til sejr, hvor de fuldstændig dominerede første halvleg. De havde de største chancer, og AGF var i den grad i problemer, men hjemmeholdet formåede at holde stand før pausen. 

Mathias Greve var ellers tæt på at bringe gæsterne i front, men AGF’s Kamil Grabara var vågen og holdt AGF inde i opgøret med en stor redning. I anden halvleg faldt Grabara og resten af AGF-mandskabet dog helt til jorden.

Gennem startfasen kunne man være helt i tvivl om, hvorvidt AGF-spillerne overhovedet var kommet ud på banen, da de i den grad var passive. Spillerne virkede trætte og umotiverede, og det blev de straffet for efter 66 minutter.

Hidtil lå det i luften, at Randers snart ville score, da de havde flere store muligheder. De fik så et hjørnespark, hvor AGF’s defensiv fuldstændig tabte hovedet, da hverken Grabara eller nogle af forsvarsspillerne formåede at cleare bolden.

Og derfor endte bolden for fødderne af Vito Hammershøi-Mistrati bagerst i feltet, hvor Randers-spilleren sikkert sparkede bolden ind i netmaskerne. En vigtig scoring for gæsterne, men de var på ingen måde færdige endnu.

Fire minutter senere fik de nemlig chancen fra pletten, da Grabara nedlagde Mikkel Kallesøe tæt under mål og gav dommeren muligheden for at fløjte. En klodset aktion af polakken, som gav hjemmeholdet store problemer.

Fra pletten fik Marvin Egho det store ansvar, og han svigtede ikke. 2-0 til Randers, som var på vej mod et drømmeresultat på Ceres Park.

Nu skulle man så tro, at værterne fra AGF ville jagte en vigtig scoring, men det var fortsat Randers, der var farligst. De var nemlig i flere omgange tæt på at gøre det til 3-0 i slutfasen, men de havde ikke heldet med sig.

Kort før tid formåede AGF dog at lægge et tryk på Randers, hvor Patrick Mortensen fik chancen for at reducere. Angriberen formåede dog ikke at ramme bolden ordenligt med hovedet, og forsøget røg derfor over mål.

Men AGF-mandskabets tryk kom alt for sent i opgøret, da de ikke nåede at blive den store trussel mod Randers-målet, og derfor endte kampen med en 2-0-sejr til gæsterne fra Randers.

Thomas Thomasberg og co. fik derfor det perfekte resultat inden returopgøret på næste torsdag i Randers.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 20. april