Luk

Randers og AaB delte i vildt seksmålsdrama

| 3F Superliga | 65 kommentarer

Der var underholdning for alle pengene i 3F Superligaen, da Randers FC fredag aften spillede 3-3 med AaB i et hæsblæsende opgør, hvor føringen flere gange skiftede.

Randers havde skiftet tre ud i forsvaret til aftenens superliga-kamp mod AaB, og det kom til udtryk med det samme.

Der gik ikke mere en to minutter, så var AaB i front. Lucas Andersen brød ind i Randers-feltet, og forsøgte at lobbe bolden over den fremadstormende Randers-keeper Jonas Dakir.

Dakir fik akkurat ramt bolden, som ændrede retning. Uheldigvis for Dakir og Randers faldt bolden ned for fødderne af af AaB's Mikkel Kaufmann, og han prikkede bolden i mål til en tidlig AaB-føring.

Randers FC lod sig dog ikke gå på af den uheldige start. Tværtimod udnyttede de kort efter et AaB-uheld til at udligne.

AaB-keeper Jacob Rinne sparkede et sløjt udspark direkte ud til en Randers-spiller, som straks bevægede sig mod AaB-målet.

Efter et par hurtige afleveringer endte bolden hos Vito Hammershøy-Mistrati, og han tog chancen udefra med et fladt skud, som Jacob Rinne ikke kunne nå ud til. 1-1.

Selvom AaB havde lagt ud med lyn og torden, så var de på hælene efter Randers-udligningen. Hestene pressede på og efter tyve minutter kom de foran.

Emil Riis headede et langt indkast videre ind i feltet, og her fik Mathias Nielsen ram på bolden med en flugter. Kuglen strøg i mål bag en chanceløs AaB-keeper, og så var Randers i front 2-1.

Som halvlegen skred frem fik AaB bedre styr på deres spil. Nordjyderne nærmede sig flere gange Randers-feltet, men den sidste, afgørende aflevering manglede.

Derfor var stillingen 2-1 til Randers, da de to hold gik til pausete.

Vildt chanceorgie i anden halvleg

AaB kom på banen med god energi efter pause. Efter 49 minutters spil havde Patrick Olsen en god mulighed, men midtbanemanden misbrugte dog chancen.

Også Randers viste tænder. Kort efter bragede Marvin Egho et skud mod mål, og Rinne i AaB-buret måtte ud i fuld udstrækning, for at parere forsøget til hjørnespark.

Efter en times spil fik Randers endnu en stor chance. Frederik Lauenborg brød igennem i venstre side af AaB's felt, men fra en spids vinkel skød midtbanespilleren lige på Jacob Rinne.

Bedst som Randers så ud til have kampen under kontrol, fik Lucas Andersen tilkæmpet sig et frispark.

Mathias Nielsen stoppede Lucas Andersen med ulovlige midler, og på det efterfølgende frispark krøllede Andersen bolden på overliggeren med et elegant spark.

Opfølgeren var AaB-spilleren Magnus Christensen først over, og han kunne let heade bolden ind i det tomme mål. 2-2.

AaB-scoringen fik ikke Randers til at stoppe de gode takter. De lyseblå kronjyder pressede stadig ufortrødent på, og bare fem minutter efter AaB's udligning var Randers igen i front.

Vito Hammershøy-Mistrati tog et godt raid op af højre fløj og lagde så en blød bold ind midt i boksen. Her stod Alhaji Kamara helt umarkeret, og han stangede sikkert bolden i mål.

På dette tidspunkt i kampen bølgede spillet frem og tilbage, og derfor var det ikke en overraskelse, at AaB kort efter udlignede for anden gang.

Iver Fossum skød på mål udefra, og dybt inde i feltet fik målræven Mikkel Kaufmann en lang tå på bolden, som snød Jonas Dakir i Randers-buret. 3-3.

Mod kampens slutning pressede især AaB på for at få den afgørende scoring. Når Randers havde bolden marcherede de dog straks mod AaB-feltet, og næsten al spillet foregik omkring de to holds målfelter.

I kampens sidste minut fik AaB en kæmpe chance, men skuddet blev reddet på stregen af en vågen Randers-forsvarer.

Derfor endte den yderst underholdende kamp 3-3. Randers har med det uafgjorte resultat 24 point efter 16 kampe. AaB har 23 point efter det samme antal opgør.


Af Benjamin Alexander Helbo

65 kommentarer

NrIb 20:57          
Kampens detalje var, at AaB lavede lige mange mål og frispark (3 stk.). Kommer nok aldrig til at ske for FCM... :-)
ToonInStoke 20:57          
Jammerligt forsvarsspil af AaB. 10.000 fejlafleveringer direkte til en Randers spiller...
LaksenRFC 20:59          
To gavmilde forsvar, men underholdende. Fair med uafgjort. Havde også solgt den for det med det B-hold, som vi stillede op med.
Hynkjii 21:00          
Utroligt vi ikke formår at indstille os på Randers og AGF når vi møder deres kick n´ rush fodbold vi bliver tromlet hver gang.
Begge hold mestrer powerfodbold og duelspil til perfektion, og vi skal simpelt hen kunne spille bedre i disse kampe.
Det var heldigt vi fik point. Spillemæssigt var vi de bedste, men vi kan ikke dække op og vi smed også mange bolde farlige steder.
Men ros til drengene for at holde hovedet koldt og vente på muligheden i Randers beton defensiv.
Niveauet skal hæves forza de røde
EfB 1924 21:00          
Fed kamp som neutral.
Derfor 21:00          
Fed kamp... Forstår egentlig godt Thomasberg... Må være svært at se på, at Aab får frispark, hver gang en Aab smider sig, modsat vej blev der nærmest ikke fløjtet.. Og så Aab sidste mål, hvor kom det hjørne fra???
ToonInStoke 21:02          
Derfor

Thomasberg skal bare være glad for at Lucas ikke lod sig falde da MAthias Nielsen rev shortsene af ham. Så havde Randers stået med 0 point.
Tirsdag 12. november