Luk

Randers og FC Nordsjælland delte i tæt opgør

| 3F Superliga | 13 kommentarer

Infoboks

Randers FC - FC Nordsjælland 1-1
Superligaen Grundspil
43' 1-0 Tosin Kehinde
52' 1-1 Magnus Kofod Andersen

Randers FC og FC Nordsjælland spillede søndag 1-1 i 3F Superligaen, hvor Andre Rømer spillede sin sidste kamp for hjemmeholdet.

Randers FC fik søndag eftermiddag besøg af FC Nordsjælland i 3F Superligaen, hvor hjemmeholdet med en sejr kunne tage et vigtigt skridt i forhold til top seks i rækken.

FC Nordsjælland skulle derimod forsøge at komme tilbage på vinderkurs, da nordsjællænderne ikke havde vundet i de seneste seks kampe.

Det var da også hjemmeholdet, der kom bedst fra start i opgøret, da de efter syv minutter kom frem til en stor mulighed. 

Her sendte Erik Marxen en bold ind i feltet, som Tosin Kehinde kom først på og afsluttede. Det gav dog ikke Peter Vindahl Jensen de store problemer i Nordsjælland-målet.

Det var en tæt begyndelse på opgøret, men Randers var bedst, og de fik endda bolden i mål efter 11 minutter.

Her troede Marvin Egho, at han havde bragt Randers i front, men han blev dømt offside. Kendelsen skulle selvfølgelig også igennem VAR-rummet, der havde samme holdning. 

Hjemmeholdet havde de største chancer, og med to minutter til pausen gav det endelig pote.

Her lykkedes det Kehinde at bringe Randers i front, da han modtog en dyb stikning og var alene mod mål. Vindahl forsøgte at stoppe Randers-spilleren, men Kehinde driblede blot forbi ham og kunne nemt gøre det til 1-0 til Randers.

Randers startede også anden halvleg bedst, hvor de efter få minutter var tæt på at gøre det til 2-0. Her var Bassala Sambou tæt på at komme på tavlen, men han måtte se sit forsøg ramme den ene opstander.

Efter 52 minutter viste Nordsjælland dog tænder, da de satte et perfekt angreb i gang. 

Her blev en masse kombinationer sat sammen, hvor Victor Jensen efterfølgende sendte Magnus Kofod Andersen alene med Patrik Carlgren. Og den duel vandt FCN’s anfører, da han driblede forbi Carlgren og gjorde det til 1-1.

FC Nordsjællands keeper havde flere gode redninger for gæsterne, men med 12 minutter tilbage af opgøret var han ved at koste. 

Her forsøgte Vindahl at sparke bolden langt væk, men den endte i stedet for fødderne af Kasper Høgh, der dog ikke formåede at score på det tomme mål.

I slutfasen havde gæsternes Kamal Deen Sulemana også muligheden for at komme på tavlen, da han blev et vigtigt våben i FCN's kontrafase, men den unge stjerne formåede ikke at udnytte det.

Søndagens Superliga-opgør mellem Randers og FC Nordsjælland endte uden flere scoringer, og derfor blev kampen 1-1.

Det var også Andre Rømers sidste kamp i Randers-trøjen, da han nu skal tørne ud for Elfsborg i svensk fodbold.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Raymund Nelausen

13 kommentarer

Derfor 15:58          
Tæt opgør ?? Ja, måske i boldbesidelse, men RFC burde jo have vundet 6-2 med alle de kæmpe chancer... Rfc målmand har 1 redning i kampen og det er i sidste min...
Rambo92 16:02          
Aydin Uslu er i min optik Danmarks bedste dommer. Han dømmer en virkelig god kamp. Vildt at det skal være så stor forskel i niveauet på dommerne i superligaen.
RFC-Kronjylland 16:11          
Nordsjællands målmand var dælme god i dag
phoneyorphant@gmail.com 16:14          
Den kamp skulle have været vundet, alle ydede en super indsats dom sædvanlig, med det her spil er top6 så godt som i hus.

Lidt mindre uheld og en medalje kan være indenfor rækkevidde.

Flot af Fcn at finde så meget energi sidst i kampen, der frygtede jeg godt nok det værste.
Wile E. Coyote 16:15          
En ufattelig grim kamp som bare skal vindes på en eller anden måde. Det vil koste en placering i top 6, med slutprogrammet in mente. 3 kampe uden sejr fortæller hvor man er på vej hen.
RFC-Kronjylland 16:24          
@Will
Det er svært ikke at dele din frygt, men omvendt, så er det jo vigtigt at holde fast i, at de trods ikke taber - bortset fra Midtjylland.
konge44 16:35          
Flot kamp af dommeren og dejligt at se hvordan dommeren og VAR samarbejdet kan fungere, lad os håber at det kommer til at fungere sådan i fremtiden.
Mandag 1. marts
Søndag 28. februar