Luk

Randers og Saba pløjede visnende Silkeborg

| 3F Superliga | 17 kommentarer
Randers og Saba pløjede visnende Silkeborg
Foto: Getty Images

Randers vandt uden problemer 2-0 over Silkeborg på to mål af Saba Lobjanidze. Kent Nielsens tropper leverede utallige fejl gennem kampen.

Randers skulle søndag eftermiddag op på hesten igen efter sidste rundes nederlag til Lyngby, da kronjyderne tog imod Silkeborg i et midtjysk lokalopgør.

Begge hold kom til kampen uden at have holdt nullet, og derfor var det en kamp mellem Superligaens 12.- og 14.-plads med Silkeborg på sidstnævnte.

Randers-træner Thomas Thomasberg skiftede inden kampen på fire pladser, og mest interessant var det, at sommerindkøbet Vito Hammershøy-Mistrati var bænket til fordel for Frederik Lauenborg.

Fra kampens start var det tydeligt at se de to holds problemer. Utallige fejlafleveringer og svære bolde til hinanden på de to hold gjorde det uskønt at se på.

Som kampen skred frem blev det dog bedre, og efter 20 minutter stod Silkeborg for den første mulighed i kampen, men Jeppe Okkels fik ikke trykket af tidsnok, og så blev han så presset, at hans endelige afslutning ikke blev en skarp en af slagsen.

Siden kom Randers bedre med, og efter 20 minutter slog venstrebacken Kevin Conboy et flot indlæg ind mod Marvin Egho, der ud for den bagerste stolpe kløgtigt valgte at heade bolden på tværs, hvor Saba Lobjanidze kom flyvende og stangede 1-0-målet i kassen.

Målet gjorde Silkeborg rundtosset, og derfor fulgte en periode med flere gode Randers-chancer.

Blandt andet skulle Egho have øget til 2-0, da Lobjhanidze fandt ham fri foran mål, men Egho bragede bolden over mål.

1-0 blev det dog ved til pausen, men kun fem minutter senere fortsatte Silkeborgs defensive mareridt, da et målspark blev sat hurtigt i gang med en kort aflevering til Dennis Flinta i det lille felt.

Han spillede bolden på tværs til stopper-kollegaen Jeppe Gertsen, som hurtigt blev hårdt presset af Saba Lobjanidze, der fangede bolden og lagde bolden i kassen fra en meters afstand til 2-0.

Dermed kampens andet mål fra Lobjanidze, der med sin scoring kom på fire sæson-træffere.

Silkeborg begyndte med 20 minutter igen at vise tænder efter en forfærdelig anden halvleg, da Ronnie Schwartz lagde en lang bold frem mod Maholli, som dog ikke nåede at stoppe bolden, inden den løb ud i en spids vinkel.

Herfra afsluttede SIF-angriberen, men presset af Randers-keeperen Patrik Carlgren røg afslutningen i sidenettet.

Undervejs var lejesvenden Mathias Hebo Rasmussen blevet sat på banen, og han kunne se og bidrage til, at Silkeborg fortsatte med at presse på for en reducering.

Silkeborgs satsning gav samtidig en række muligheder for Randers den anden vej, men det blev ikke til flere scoringer.

Dermed tog Randers holdets anden sejr i sæsonen, så kronjyderne nu er på otte point i otte kampe – tilmed holdt Randers nullet for første gang i sæsonen.

Silkeborg fortsætter på sidstepladsen med tre point, og oprykkerne har endnu sin første sejr til gode.


Af Jonas Dalgård

17 kommentarer

ThePantsParty 15:58          
Det er deprimerende at tage til de her udekampe efterhånden og deprimerende at komme på hjemmebane. Tænke og tale SIF hver dag.

Jeg har prøvet alle nedturene og det gør ondt endnu en gang at gå fra stadion med et nyt nederlag og elendig præstation.

Suk... Vi ses til næste kamp... Og næste....
LaksenRFC 15:58          
Dårlig kamp af RFC, men fortjent sejr. SIF havde også tabt med 2-0 idag, selvom modstanderen ikke stillede op. SIF fansene må være bekymrede. De havde tabt kæmpe stort til et mere effektivt hold. Ønskes: skudtræning til især Ris og Egho med fokus på Ris. Glæder mig til Kamara melder sig klar. Hans skade må være årsag til Ris modtager genvalg og selvfølgelig, at Stokke åbenbart er på vej væk
RFC-Kronjylland 16:04          
Det er dejligt med en sejr, men det var godt nok på en billig baggrund. Decideret skræmmende indsats fra Silkeborg over hele linjen og kun et uskarpt RFC kan tilskrives, at det ikke blev en ordentlig snitter.

Hvorfor? Måske er Silkeborg bare ikke bedre, men jeg tror også, at kampens udvikling har meget med dommerens linje at gøre. Der skulle uhørt meget til, at han fløjtede frispark, og det er åbenlyst en fordel for Randers, når man tænker på fysikken på de to hold og viljen i duelspillet.

Forhåbentlig kan det give rygstød til Randers fremover! Silkeborg skal virkelig kigge på deres tilgang til at være i Superligaen.
Lord Harrasmus 16:07          
Behold Saba og slip ham gratis, ved kontraktudløb. Det er en meget bedre forretnind end at få 4-5 millioner for ham nu
Desrouleaux 16:08          
Grotesk hvor dårlige vi egentlig er. RFC kunne nemt have vundet 4 eller 5-0 hvis de havde ramt dagen.

Men så blev det officielt med nedrykningen. Vi kommer ikke tilbage igen af en simpel årsag. Vi er ikke gode nok og vi bliver blandt de 3 nedrykkere og højst sandsynligt som den allernederste.
Arc light 16:10          
Hvad sker der med ham Massop? Kan han tage to på foden og løbe 100 m. uden pause er det da bare at få ham ind. Det bliver ikke ringere end den nuværende besætning.
JanTheMan 16:11          
Hvor er det en omgang elendig fodbold der leveres.
"Professionelle" spillere - de gider jo ikke. Det er nærmere amatører, vi spiller med. Gad vide hvad Kent & Kent vil få kamp-pausen de næste par uger til at gå med?
Fredag 20. september