Luk

Randers om ny BIF'er: Har lavet en god handel

| 3F Superliga | 19 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Randers FC
Superligaen Grundspil (26/09)
Bet25 1,61 4,10 5,40
Oddset 1,58 4,10 5,80
bet365 1,55 4,00 6,00

Randers FC's sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen kalder Mathias Greve for en god økonomisk case, men samtidig kalder han det et stort sportsligt tab.

Randers FC har onsdag aften solgt en af klubbens helt store profiler, da 26-årige Mathias Greve for fremtiden tørner ud for de danske mestre Brøndby IF.

Greve har været hos Randers FC siden januar 2020, hvor han skiftede fra OB for småpenge, og nu rykker han altså videre efter et forrygende ophold i Randers, hvor han har udviklet sig til at være en stor profil.

Derfor vækker salget af Greve delte følelser hos Randers FC-direktøren Søren Pedersen.

- Jeg smiler med det ene øje og græder med det andet. Jeg smiler fordi, vi har lavet en god handel. Vi hentede Greve fra OB stort set transferfrit for halvandet år siden og kan sælge ham til en god og fair pris nu. På den måde har det været en god case for os økonomisk, siger han til klubbens hjemmeside og tilføjer så:

- Sportsligt er det klart, at der mister vi en rigtig dygtig spiller, som har betydet meget. Han har også betydet meget her i de tre første kampe i den nye sæson.

- Han ville have haft en stor rolle i det efterår, vi skal til at i gang med. På den måde er det sportsligt et tab, men det er der, hvor vi skal være dygtige til både måske at finde en erstatning, men også at gøre dem i truppen klar til at blive den erstatning.

I efteråret skal Randers FC ud at spille europæisk gruppespil, men det bliver altså uden Greve, som Brøndby ifølge B.T. betaler 7,5 millioner kroner for.


Af Jonas Dalgård
Fredag 24. september