LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Randers ophæver med Keller

| Superligaen | 67 kommentarer
Randers ophæver med Keller
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Randers FC meddeler, at de har ophævet Christian Kellers kontrakt et år før oprindeligt udløb.

Problemer uden for banen har holdt anfører Christian Keller ude af holdet i det seneste halve års tid, og nu er samarbejdet helt ophævet et år før oprindeligt udløb.

- Vi har brugt den seneste tid på gennemgribende at vurdere truppen og de enkelte spilleres fremtidsudsigter, og ud for Christian Kellers navn har vi konkluderet, at vi ikke tror på han vil kunne komme tilbage og blive den profil for Randers FC han tidligere har været. Dels har han været væk fra kampene i Superligaen i længere tid, og dels har andre spillere grebet chancen i Christians fravær.

- Dermed vil han starte 'bagerst i feltet', og formentlig ikke kunne se frem til meget spilletid i den kommende sæson. Vi har forelagt Christian vores vurderinger, og på den baggrund kom vi fælles frem til, at det bedste for alle parter vil være at skilles i fred og fordragelighed, siger sportschef Ole Nielsen til klubbens hjemmeside.

Direktør Michael Gravgaard takker for indsatsen.

- Sportsligt har Christian Keller haft en stor betydning for Randers FC i de 5 år, han har været i klubben og fra starten været en naturlig leder og anfører for holdet. Randers FC har meget at takke Christian Keller for i de 145 kampe, han har spillet. Vi ønsker ham held og lykke fremover uanset om det bliver på eller udenfor banen, siger Gravgaard.

Kellers fremtid fremgår ikke er Randers FC's udmelding.

Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Onsdag 27. marts
Tirsdag 26. marts