LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Randers skriver med Andreas Bruhn

| Superligaen | 12 kommentarer
Randers skriver med Andreas Bruhn
Foto: Randers FC
Randers FC har sikret sig den 22-årige kantspiller Andreas Bruhn, der i januar fik ophævet kontrakten i Viborg.

Andreas Bruhn fik kort før transfervinduet smækkede i besked på, at han ikke havde en fremtid i Viborg. Han fik derfor sin kontrakt med klubben ophævet, og nu har den 22-årige nordjyde så fundet ny arbejdsgiver.

Bruhn har skrevet under på en kontrakt med Randers FC.

- Vi må konstatere, at vores situation er ændret en smule siden transfervinduet lukkede. Desværre blev Brandur Hendriksson alvorligt knæskadet på vores træningslejr, hvilket holder ham ude på ubestemt tid. Derfor er vi lidt tyndt besat på midtbanen, hvis vi løber ind i flere skader eller karantæner, siger sportschef Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

- Med Andreas Bruhn bliver vi dækket godt ind, da han kan spille på begge kanter. Han er stadig en ung spiller med et uforløst potentiale, og med denne aftale kan vi se hinanden an foråret igennem – en god aftale for begge parter.

Aftalen løber sæsonen ud.

Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

12 kommentarer

phoneyorphant@gmail.com 16:01          
Hvorfor kunne viborg ikke bruge ham?


Men velkommen til
Kronjyske Gunners 16:01          
Kom lidt ud af ingenting, men velkommen til!!
de fries 16:07          
Hurtigt reageret.
Kan jo være han blomstrer i RFC?
rødgulgrøn 16:13          
Han havde maksimalt én god aktion i sin tid i Viborg. Mangler fysik og meget andet. Med skaderne til Osama og Thycosen var chancen der ellers på kanterne, men han viste slet ikke niveau.
YNWA1984 16:28          
Han har et super drive med bolden, så man skal nok finde en plads på holdet til ham, hvor han ikke har så mange defensive pligter, hvis han skal have chancen for at bryde igennem.

Han har i indtil flere opstartsperioder været bedste mand for AaB, men når det rigtigt gik i gang, var det som om han ikke rigtigt havde modet til at udfordrer..
Søren F er gud 17:36          
Sympatisk fyr, der dog nok gør sig bedst i futsal eller fodbold hvor modstanderne ikke må tackle.
Steph04 17:49          
Han havde maksimalt én god aktion i sin tid i Viborg. Mangler fysik og meget andet. Med skaderne til Osama og Thycosen var chancen der ellers på kanterne, men han viste slet ikke niveau.
Det er ikke nemt at slå til på kanterne i Viborg. Der er rigeligt besat med gode spillere. Han burde dog have gjort mere for at få plads på holdet efter skaderne. Har kun fået fuld tid i 2 kampe. Tror bare han er alt for blød til Superliga fodbold.

Spiller Fisker og Kallesøe ikke på hans position?
Vil blive overrasket hvis han spiller mere end et par kampe i foråret :)
Mandag 25. marts
Søndag 24. marts