LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Randers slog Graz i Tyrkiet

| Træningskampe | 4 kommentarer
Randers ophæver med bænket midtbanespiller – se hans GENIALE skorpionmål mod Brøndby her
Transfernyt: Randers-profil tæt på det forbudte skifte
Randers slog Graz i Tyrkiet
Foto: Getty Images
Randers slog østrigske Sturm Graz med 3-2 på træningslejren i Tyrkiet efter mål af Saba Lobzhanidze, Marvin Egho og Jonas Bager. 

Randers spillede på sin træningslejr i Tyrkiet sin sidste træningskamp forud foråret i Superligaen, og det var med stort set stærkeste opstilling mod østrigske Sturm Graz.

Østrigerne tog føringen efter godt et kvarter, da de spillede den kronjyske defensiv tynd efter en fejl af Kevin Conboy, men Randers svarede hurtigt igen.

Efter 23 minutter lobbede Saba Lobzhanidze således bolden i mål over en fremstormende Graz-keeper, efter en Graz-spiller havde forlænget Patrik Carlgrens udspark.

Kort før pausen blev det også 2-1 til Randers, da kampens dommer til de flestes overraskelse fløjtede for et straffespark, som Marvin Egho sikkert omsatte.

Benjamin Stokke misbrugte en stor mulighed efter 72 minutter, men fik et hjørnespark ud af situation, og det sparkede Conboy inden over, hvor Jonas Bager efter en forlængning headede bolden i kassen til 3-1.  

Sturm Graz reducerede i slutfasen, men det endte 3-2 til Randers, som dermed afslutter sin opstart med to sejre, to uafgjorte og et nederlag.

Randers tager hul på sit forår, når de søndag den 10. februar gæster AaB.

Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Fredag 26. april
Torsdag 25. april