Luk

Randers-talent venter på Ajax: Ved ikke noget

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Ajax - Besiktas
Champions League gruppe C (28/09)
Oddset 1,13 8,35 22,00
bet365 1,14 8,00 17,00

Randers' Filip Bundgaard har endnu ikke været i Ajax til prøvetræning, og han ved faktisk ikke helt hvorfor, men han håber, at invitationen stadig gælder, fortæller han.

Randers' Filip Bundgaard fik tilbage i april måned en af de helt store nyheder, da Ajax meldte sin interesse og inviterede ham en tur ned til Amsterdam for at prøvetræne.

Nu er vi dog nået frem til slutningen af juli måned, og Randers-talentet har endnu ikke fået muligheden for at få pakket kufferten og rejse til den hollandske hovedstad.

Bundgaard er usikker på, hvorfor Ajax ikke har ringet og kaldt ham derned endnu, fortæller han i et interview med Randers Amts Avis.

- Jeg har ikke været afsted endnu. Det er ikke mig, der har kontrol over det, så jeg ved ikke så meget lige nu, men det handler vist om coronarestriktionerne, men jeg håber og tror da, at invitationen stadig gælder, udtaler Filip Bundgaard.

17-årige Filip Bundgaard har kontrakt med Randers frem til 2024. Han har siden sin debut fået ti kampe i 3F Superligaen for Randers.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

FuckDisco 16:56          
Bare klø på
Søndag 26. september