Luk

Randers-træner: Ridder videre på momentum

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - Randers FC 0-2
Superligaen Grundspil
26' 0-1 Marvin Egho
32' 0-2 Alhaji Kamara

Thomas Thomasberg er glad for, at Randers FC kører videre på deres momentum fra sidste sæson af 3F Superligaen efter 2-0-sejren mod Vejle, selvom han ikke havde et stort smil på læberne. 

Søndag eftermiddag fik Randers FC tre point på kontoen, da de slog Vejle Boldklub med 2-0 på udebane.

I den forgangne sæson var Randers blandt overraskelserne i Danmarks bedste række, og efter sejren, er Thomas Thomasberg glad for, at hans hold ridder videre på sidste sæsons selvtillid.

- Hvis du ikke kan se, at jeg smiler, så kan jeg fortælle dig, at det gemmer sig indvendigt. Når man starter ud igen efter en sæson, hvor tingene har kørt, så starter man fra nul af, siger Randers-træneren til Eurosport og fortsætter:

- Det momentum, som vi havde i foråret, skulle vi gerne tage med, men det er kun, når den første kamp er spillet og der står nul point, så er man allerede lidt presset i kamp to. Nu er vi kommet fra start, som vi gerne ville med en fin indsats, så jeg er glad for indsatsen og resultatet.

- Vi får målene på nogle gode tidspunkter og det fortjent, at vi vinder, men vi havde også flere chancer til at lukke kampen. Jeg kunne godt tænke mig, at vi havde endnu mere dominans i anden halvleg på bolden, og hvis effektiviteten havde været bedre, så havde vi også fået to mål, siger Thomasberg til Eurosport.

Med sejren starter Randers og Thomasberg med tre point på kontoen i Superligaen. 


Af Theis Fischer Brandt
Søndag 25. juli