Luk

Randers udnyttede store Lyngby-fejl

| 3F Superliga | 13 kommentarer
Randers udnyttede store Lyngby-fejl
Foto: Getty Images

Randers tog fra Lyngby med en 3-1-sejr i Superligaens ene nedrykningspulje, og kronjyderne går dermed ind til de kommende krydskampe med selvtillid i bagagen.

Lyngby fik søndag eftermiddag besøg af Randers, da de to mandskaber fik lov til at lukke nedrykningspulje B inden den snart står på knald eller fald-kampe om tilværelsen i Superligaen.

Thomas Nørgaard havde rystet posen en smule, hvilket blandt andet gav plads til Andreas Larsen i mål, Oliver Lund i forsvaret og Kim Ojo i front.

Gæsterne fra Kronjylland havde atter Saba Lobjanidze med i offensiven, hvor også Bashkim Kadrii og Eero Markkanen startede.

Kampen var ikke mange minutter gammel før Lyngby bragte sig selv i problemer. Først mistede Jesper Christjansen bolden foran eget felt, og sidenhen formåede hverken Oliver Lund eller Martin Ørnskov at cleare bolden og så bankede Saba Lobjanidze bolden over i det lange hjørne.

Gæsterne fortsatte med at være farlige på kontrastød halvlegen ud, men 1-0 var stillingen ved pausen. På minussiden måtte brandvarme Saba Lobjanidze udgå for Randers efter 35 minutters spil.

Seks minutter efter pausen var Lyngby-defensiven atter i gavehumør. Andreas Larsen satte hurtigt spillet igang, men Martin Ørnskov missede sin aflevering fuldkommen foran eget mål, og så kunne Nicolai Poulsen let ligge bolden i det korte hjørne til 2-0.

Afgørelsen faldt midtvejs i anden halvleg. Først var Lyngby tæt på at tilkæmpe sig et straffespark i den ene ende, men få sekunder efter lå den i den modsatte ende, da Bashkim Kadrii scorede for sjette gang i sæsonen.

Med lidt under et kvarter igen var det Randers’ tur til at uddele gaver, da den vikarierende keeper Frederik Due lod bolden smutte under sig og så sejlede et indlæg ind i det lange hjørne til 3-1.

Lidt efter var Kim Ojo tæt på at reducere yderligere, men den høje angribers afslutning strøg lige forbi det lange hjørne.

Lyngby er nu oppe på 20 kampe uden sejr i Superliga-regi, og De Kongeblå sang senest sejrssang i omklædningsrummet d. 16. oktober, da AGF blev besejret med 2-0 i Aarhus.


Af Kenneth Hansen

13 kommentarer

KasperK 15:54          
Hold kæft, hvor er det dog et sølleLyngby- hold, der har vist sig frem i den her sæson. Så mand jer dog op!!
Træmanden 15:55          
På papiret måske ikke den vigtigste kamp, men for dæwlen hvor jeg håber de er klar når det gælder mod Silkeborg. De får lullet sig selv i søvn med de her "ligegyldige" kampe.
Acheron 3 15:56          
Lyngby rykker direkte ud, og det er det svært at indvende noget imod.
TheXfmf 16:04          
Som Silkeborg fan er man i hvertfald glad for det er Lyngby vi skal møde i de 2 første kampe.

20 Suppe kampe i træk nu uden sejr.
de fries 16:21          
Duen har vist lige spillet sig ud af truppen til næste sæson

Agesen tumler stadig rundt. Super ærgerligt med Saba
Alanson er færdig
Maknonenenen eller hvad han hedder er så langt fra SL niveau, som det næsten kan lade sig gøre.
De unge Randers drenge ser bedre og bedre ud
Håber de klarer skærene, for så kan det blive en spændende næste sæson, forhåbentlig med Michelsen som træner

Bliver spændende hvordan truppen ser ud til næste sæson.
Randersc Freja FC 16:29          
De fries. Hvem mener du med de unge? Poulsen som sædvanlig elendig, trods målet. Mølvadgaard en skændsel. Lauenborg rigtig god MOTH
Lange 17:21          
Lige siden redningen af klubben, har det desværre været ret tydeligt at klubben og træner Nørgaard vil bruge resten af sæsonen på at spille deres 1 div. Hold sammen.
Jeg fatter personligt ikke hvorfor man ikke spiller sin chance. Fordi det kan da ikke opfattes meget anderledes end at Nørgaard for længst har resigneret. Hvis det ikke er det, er han godt nok ikke den skarpeste kniv i havnen! Nu jeg godt nok ikke selv træner, men! Det der med at bruge unge spillere, bare for at gøre det, fatter jeg ikke helt meningen med..

"er du god nok, er du gammel nok" "tilbage til gamle Lyngby dyder med at bruge egen avl" osv.

Alt sammen fine grunde. Men de unge er langt fra klar til det her! Det nedryknigs play off. Der brug for voksne nosser! Også selv om de sidder på en flok spillere der ikke har niveau til mere end den 1 division der snart er virkelighed.

Jeg syntes det er respektløst overfor de andre klubber der kæmper, samt folk på stadion.

Jeg ved der skete meget i vinters, men syntes ikke det grund nok til bare at smide håndklædet i ringen. Ud af de spillere der forlod klubben. Var det vel kun Bror Blume og Rygaard der var gode nok alligevel. Og.. Så gode har de heller ikke været denne her sæson. Blume kæmpede fint, men Rygaard scorede vel kun et mål, og havde 1-3 assist ca. Udover det havde han et par karantæne dage.

De havde uden tvivl pyntet, men så meget mistede Lyngby heller ikke målt ud fra denne sæson. En sæson der startede med nogle flotte kampe i europa league kvalen. Men slutter med et brag!

Jeg har hørt flere nævne hvor dejligt det har været at se de unge drenge få debut. Og jo det da også altid dejlgt. David Nielsen så ikke altid deres vej. Tværtimod!
Han startede med at hente David Sørensen og Daniel Jensen bla. Spillere med erfaring og stadig et ok niveau.
David Nielsens 2 sæsoner gav 1 sejr i 1 div. Og 1 3 plads i superligaen. Jeg er ikke imod unge spillere, igen.. Tværtimod.. Men det var fandeme også dejligt med andet end nedrykning at spille om!
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober