LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Randrup imponeret af hjemvendt Granqvist

| Superettan | 1 kommentar
Randrup imponeret af hjemvendt Granqvist
Foto: Getty Images
Andreas Granqvist har imponeret Anders Randrup siden hjemkomsten til Helsingborg, og danskeren suger til sig fra stjernen.

Efter en fremragende VM-slutrunde i sommer vendte 33-årige Andreas Granqvist som planlagt hjem til Helsingborg efter fem sæsoner hos russiske Krasnodar.

Her er han blevet kollega med den danske højreback Andreas Randrup.

- Det har været sjovt og interessant at få ham ind på holdet. Jeg har spillet med mange dygtige spillere gennem tiderne, og Andreas er en kæmpe stjerne herovre, men han er også bare et menneske ligesom alle os andre.

- Han er blevet en god kammerat, og som dansker har jeg nok ikke helt forstået, hvor stor en stjerne han egentligt er, men det er da sjovt at opleve al hypen omkring ham, siger Randrup til bold.dk.

Granqvist har ifølge Randrup langt fra anset Helsingborg-hjemkomsten som en retrætetjans.

- Han kom ind på et hold, der fungerede godt i sommer, så opgaven for ham var at højne niveauet yderligere, og det har han gjort.

- Han er uden tvivl en dygtig, dygtig spiller, men han er også en meget skarp leder, der sætter sit præg på klubben både på og uden for banen. Det tror jeg, at han ville gøre i hvilken som helst klub, siger Randrup og fortsætter:

- Som jeg oplever ham har han stadig store ambitioner, og han ligger absolut ikke på den lade side. Han nyder godt af sin erfaring, og han gør alt, hvad han kan for klubben, siger 30-årige Randrup, der selv suger til sig fra tre år ældre kollega:

- Det gør jeg helt klart. Han har spillet international topfodbold i hele sin karrieren, og han udlevet drømmen som fodboldspiller.

- Det er både sjovt og lærerigt at spille lige ved siden af ham, og jeg tror, det bliver et rigtigt godt samarbejde i næste sæson også.

Granqvist afslørede i starten af oktober, at han er bekendt med interesse fra Manchester United, og han er ikke afvisende over for muligheden.

mikael@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

1 kommentar

1987jbh 14:27          
Regner med, at Randrup skal suge så meget til sig, at han kan agere ankermand og leder på det danske A-landshold til EM 2020.
Mandag 25. marts