Luk

Rangers forlænger med målfarlig anfører

| Rangers | 0 kommentarer

Infoboks

Rangers - Celtic
Scottish Cup (18/04)
Oddset 2,40 3,40 2,80
bet365 2,40 3,25 2,75

Rangers har tirsdag annonceret, at de har forlænget James Taverniers kontrakt med to år, så anføreren nu er i klubben frem til sommer 2024.

Sikke en sæson, som det har været for Rangers, der allerede er sikret at blive skotsk mestre for første gang i ti år under ledelse af Steven Gerrard.

På englænderens mandskab har især James Tavernier været afgørende, da anføreren har formået at score hele 17 mål i 41 kampe for klubben i alle turneringer.

Og derfor var det også kun på sin plads, at højrebacken fik forlænget sin kontrakt. Rangers har dermed papir på Tavernier frem til sommer 2024, som er en forlængelse på to år af hans nuværende kontrakt.

- Det er faktisk ikke en gang en klub. Det er en institution. At være kaptajn for Rangers og føre klubben frem til vores historiske 55. titel er noget, som jeg aldrig vil glemme.

- Det er et privilegium og en ære at trække den berømte kongeblå trøje over hovedet, og tilføjelse af anførerbindet gør det bare endnu mere specielt, udtaler James Tavernier til klubbens hjemmeside.

29-årige James Tavernier har været i Rangers siden 2015, hvor han står noteret for 284 kampe i alle turneringer. Her er det blevet til hele 63 mål og 89 assists. 


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 13. april