Luk

Rangers sejrede sikkert i Glasgow

| Europa League | 0 kommentarer

Infoboks

Lyon - Rangers
Europa League Gruppe A (09/12)
Oddset 1,92 3,90 3,55
bet365 1,90 3,80 3,60

Der var vigtige point på spil, da Rangers hjemme tog mod Sparta Prag i Gruppe A i Europa League. Skotterne var skarpest, og Alfredo Morelos blev dobbelt målscorer.

De forsvarende skotske mestre fra Rangers tog hjemme mod Sparta Prag i Gruppe A i et opgør, der havde stor betydning for holdenes videre færd i europæisk fodbold i denne sæson.

Begge hold havde inden kampen fire point på henholdsvis anden- og tredjepladsen med to point ned til Brøndby, så der var rigeligt at spille om på Ibrox Stadium.

Kampens første mulighed faldt i det syvende minut, hvor Joe Aribo fra kanten af feltet udplacerede målmanden, men hans afslutning prellede af på overlæggeren.

Rangers var generelt bedst i første halvleg, og i 15. minut gav overtaget pote. Et velbroderet angreb med hurtige pasninger endte med, at Ianis Hagi blev spillet fri i dybden. Afleveringen blev lidt lang, men Hagi tacklede bolden hen til Alfredo Morelos, der med en kølig, flad afslutning bragte skotterne på 1-0.

Resten af halvlegen bød ikke på de store muligheder, og dermed kunne Rangers gå til pause foran 1-0.

Rangers kom flyvende ud til anden halvleg, og i det 49. minut fordoblede de føringen. Igen var det Alfredo Morelos, der var manden bag målet, og denne gang var det et kuriøst et af slagsen. 
Tjekkerne spillede bolden rundt i eget felt, og en høj tværbold gik helt galt, da den i stedet endte som et fremragende indlæg til Morelos, der helt frit kunne heade Rangers foran med 2-0.

De forsvarende skotske mestre fortsatte med at være i teten, og efter 65 minutter var Morelos tæt på at blive hattrick-helt, men hans forsøg blev reddet af tjekkernes målmand Holec.

Tjekkerne spillede sig bedre ind i opgøret og kom frem til et par udmærkede muligheder ved Adam Hlozek og Adam Karabec, men afslutningerne manglede den fornødne snert, og ind kom bolden ikke.

Kampen endte dermed 2-0 til Rangers.

Med resultatet har Rangers syv point på andenpladsen i Gruppe A og er dermed sikker på avancement i Europa League. 
Sparta Prag ligger på tredjepladsen med fire point og tager i sidste kamp mod Brøndby, der ligger sidst i gruppen med to point.

Tredjepladsen avancerer til Conference League.


Af Peder Carlsen
Tirsdag 7. december