Luk

Rangers tilbage i den bedste skotske række

| Championship | 25 kommentarer
Rangers tilbage i den bedste skotske række
Foto: Getty Images

Rangers er tilbage i den bedste skotske række efter tre oprykninger på fire sæsoner.

Det har været et par hårde år for skotske Rangers, der blev tvangsnedrykket til den fjerdebedste engelske række til 2012/2013-sæsonen.

De traditionsrige Old Firm-opgør har været sat på pause, men fra næste sæson kommer de tilbage. Rangers er nemlig tilbage i den bedste skotske række efter tre oprykninger på fire år.

Tirsdag aften vandt Rangers nemlig 1-0 over Dumbarton og sikrede dermed matematisk oprykning til Premiership med seks runder igen.

Se Brøndbys Europa League-kvalifikation Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Peter Miles

25 kommentarer

Determinator 23:09          
SÅDAN! Endelig er Rangers tilbage i den liga hvor de har hjemme. Så skal de bare køre mesterskaber hjem igen og vise celtic hvem det eneste rette tophold i Skotland er!
don Andrés.92 23:11          
Fedt! Det har skotsk fodbold i den grad også brug for.
LukeDanDuke 23:11          
Fedt fedt fedt!
Ferguson41 23:13          
Jeg ved ikke om man bare skal forvente, at Rangers allerede i næste sæson kan vinde mesterskabet, men det er om ikke andet fedt at Old Firm-kampene vender tilbage.
Determinator 23:17          
Jeg ved ikke om man bare skal forvente, at Rangers allerede i næste sæson kan vinde mesterskabet, men det er om ikke andet fedt at Old Firm-kampene vender tilbage.
Det tror jeg bestemt ikke man skal, Celtic er yderst veletablerede i toppen af SPFL, imens de nærmeste forfølgere er et pænt stykke over championship niveauet. Jeg forventer Rangers kan overleve og forhåbentligt komme i mesterskabsplayoff, men mesterskabskampen vil jeg give nogle år endnu. Dertil skal de genetablere sig i SPFL, hvilket vil kræve en udskiftning af nogle spillere, men jeg tror de vender tilbage og vinder mesterskaber igen, når den proces er overstået.
SotD 23:18          
Rigtig godt for skotsk fodbold, at Rangers nu er tilbage. Det bliver spændende at se hvor længe der går før de får stablet et konkurrencedygtigt hold på benene, altså i henhold til Celtic. De skal hurtigt nok komme op som et medaljehold. Det har jo i hvert fald været en særdeles komfortabel oprykning, og der er ikke nogen naturlig arvtager for Rangers i den bedste liga. Mon ikke de allerede hiver en medalje i 16/17 sæsonen.
Byens Hold 23:20          
Nogen der ved hvordan deres økonomiske situation er pt? Ville ikke være til at bære, hvis de ryger ud af ligaen igen på grund af økonomiske problemer eller af andre grunde...
Onsdag 17. juli
Tirsdag 16. juli