Luk

Rangnick hjalp Tuchel til at gå trænervejen

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Burnley - Manchester United
Premier League (08/02)
bet365 5,50 4,00 1,60

Thomas Tuchel hylder sin tidligere træner Ralf Rangnick, der ser ud til at tage over i Manchester United. Rangnick har haft kæmpe indflydelse på Tuchels trænerkarriere, siger Chelsea-manageren.

Ralf Rangnick ser ud til at blive ny midlertidig manager i Manchester United, men klubben har endnu ikke meldt officielt ud.

Chelsea-manager Thomas Tuchel blev på pressemødet forud for kampen mod netop United spurgt til Rangnick og deres fælles fortid.

Tuchel var spiller i SV Ulm, hvor Rangnick var træner - også da Tuchel måtte stoppe karrieren på grund af en alvorlig skade.

- Han har hjulpet mig meget, for han var min træner, så han har været én af de vigtigste personer til at overbevise mig om, at jeg skulle prøve at træne, siger Tuchel ifølge football.london.

- Han har haft kæmpe indflydelse på alle os fra den tid. Han viste os, at det ikke er nødvendigt at følge folk på toilettet i en fodboldkampe, for det var sådan, vi tænkte dengang, hvor forsvarere fulgte angribere, hvor end de løb hen.

- Han viste os, at det er muligt at forsvare alle spillere i en zone. Men før jeg lader mig rive med, så lad os slå fast, at han ikke er ansat endnu, så lad os respektere Ralf og klubben. Hvis det sker, kan vi måske tale lidt mere.

Thomas Tuchel arbejdede dengang på en bar og studerede økonomi på universitetet, da Rangnick anbefalede ham at gå trænervejen. Nu kan de stå over for hinanden i Premier League.


Af Sara Margren
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar