Luk

Rangnick misser Arsenal - intet arbejdsvisum

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Arsenal - Liverpool
Carabao Cup (20/01)
bet365 3,50 3,50 2,05

Ralf Rangnick er ny midlertidig manager i Manchester United frem til sommer, men han må vente på sin debut til efter torsdagskampen mod Arsenal, for han mangler sit arbejdsvisum. 

Manchester Uniteds nye midlertidige manager, Ralf Rangnick, når ikke at stå i spidsen for United til holdets midtugekamp mod Arsenal hjemme på Old Trafford på torsdag. 

Det skyldes, at tyskeren ikke har fået sin arbejdstilladelse endnu, skriver klubben på sin hjemmeside, hvor det ligeledes fremgår, at Michael Carrick i stedet vil få sin tredje kamp i spidsen for United-mandskabet. 

- Ralf Rangnick blev offentliggjort som midlertidig manager mandag, men da klubben følger regel-processen om et arbejdsvisum, vil Carrick fortsætte i spidsen (for holdet, red.), skriver klubben på sin hjemmeside.

Carrick stod på sidelinjen for United i 2-0-sejren på udebane over Villareal og i 1-1-kampen mod Chelsea på Stamford Bridge i weekenden. 

Carrick skulle ifølge klubbens hjemmeside have informeret spillerne, og så vil tiden vise, om Rangnick når at kunne stå i spidsen for weekendopgøret mod Crystal Palace på søndag. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 19. januar