Luk

Rangnick om Ronaldo: Aldrig set så fit 36-årig

| Premier League | 11 kommentarer

Infoboks

Brentford - Manchester United
Premier League (19/01)
Oddset 4,40 3,65 1,82
bet365 4,50 3,75 1,75

Manchester United skal forbedre sig både fysisk og mentalt inden kampen mod Crystal Palace på søndag, lyder det fra Ralf Rangnick. Han beundrer Ronaldos fysiske form.

Ralf Rangnick afholdte fredag sit første officielle pressemøde, efter han i mandags overtog tjansen som midlertidig manager i Manchester United.

Her faldt snakken på søndagens kamp mod Crystal Palace, som kommer blot tre dage efter kampen mod Arsenal. Det tætte Premier League-program er noget Rangnick er særligt opmærksom på.

- Jeg er nødt til at sikre mig, at vi har kræfter nok til søndag. Vi bliver nødt til at forberede os godt. Både fysisk og mentalt, siger Rangnick ifølge Manchester Uniteds Twitter-profil.

Der har været spekulationer om Ronaldo passer ind i Rangnicks genpres. Dette maner Rangnick dog til jorden.

- Man bliver altid nødt til at tilpasse sig de spillere, man har. At se Ronaldo som 36-årig – jeg har aldrig set nogen så fit som 36-årig.

- Men det handler ikke kun om ham. Det handler om at udvikle holdet som en helhed.

- Vi er nødt til spille proaktivt og spille med stor holdånd for at få kontrol over kampene, lyder det fra Rangnick.

Søndagens kamp mod Crystal Palace spilles klokken 15 på søndag.


Af Jeppe Brøgger Nielsen

11 kommentarer

danishmagpie 13:50          
Det er bare at ryge i nogle fitness centre hist og pist.. Der er masser af 36-årige, som står lige så fit.. Hvis ikke mere!
Tagdetnuroligt 14:01          
Mon ikke han mener fodboldfit fremfor muskuløs. Tvivler på de gutter i træningscentrene kan arbejde ligeså intenst på en fodboldbane over 90 minutter :-)
KLB-ManU 14:19          
Jeg er kæmpe Ronaldo fan, men han passer ikke ind i det gegenpress koncept. Det gør BF heller ikke. Så det bliver lidt op ad bakke for Rangnick.
Tagdetnuroligt 14:31          
KLB-ManU

Hvad tror du så opstillingen bliver hvis han går fuldt koncept og vælger opstilling efter det?
1234567890987654321 14:38          
Det er bare at ryge i nogle fitness centre hist og pist.. Der er masser af 36-årige, som står lige så fit.. Hvis ikke mere!
Der er sgu forskel på lav fedtprocent og høj pr i bænkpress og så Ronaldo
GoddagFolkens 15:59          
Det kan være, at jeg bliver klogere. Men jeg forstår simpelthen ikke alle de spørgsmålstegn omkring Ronaldo og den kommende stil i United. Jeg så en mand, der arbejdede stenhamrende hårdt i går og scorer to mål. Naturligvis er Ronaldo ikke en langsigtet løsning, meeeeen... På forhånd vil jeg ikke være betænkelig. Hvis der er noget Ronaldo netop har været god til, så er det vel, at omstille sig?
Jesse Pinkman 18:01          
Det er bare at ryge i nogle fitness centre hist og pist.. Der er masser af 36-årige, som står lige så fit.. Hvis ikke mere!
Ja selvfølgelig. Min lokale pølsemand kunne også stille op til Mr. Universe
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar