Luk

Rasende argentiner: Skulle aldrig have spillet

| Primera División | 0 kommentarer

Infoboks

Den argentinske fodboldspiller Ricardo Centurion skaber i øjeblikket overskrifter, fordi han går hårdt til det argentinske fodboldforbund.

I Argentina kører de igangværende turneringer stadig – dog uden tilskuere. Det argentinske fodboldforbund har kun besluttet sig for at droppe ungdoms- og børnefodbold.

Det er det tidligere Juventus-emne Ricardo Centurion, som nu spiller i den argentinske klub Velez Sarsfield, meget uforstående over for.

- Det var en fejl overhovedet at gå i gang. Det skulle have været lukket ned fra start. Jeg tror, at grunden, til at det ikke skete, er, at der var frygt for bøder og fratagelse af point.

- I Velez fik vi ikke noget at vide, og det var underligt at skulle forholde sig til at skulle gå ud at spille uden tilskuere, siger Centurion ifølge as.com.

Han mener ikke, at han står alene med sin holdning.

- Jeg tror, at alle os, som lever af fodbold, tænker det samme. Men der var mennesker, som ikke delte vores opfattelse og ville fortsætte, siger Ricardo Centurion.

Den 27-årige offensivspiller har faktisk kritiseret det argentinske forbund flere gange i løbet af de seneste dage – både på sociale medier og for åbne mikrofoner hos forskellige medier. Uden held indtil videre.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 22. januar