Luk

Rasende Bruce om læk: Grænser til forræderi

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Newcastle - West Ham
Premier League (17/04)
Oddset 3,70 3,55 2,00
bet365 3,75 3,60 1,95

Steve Bruce kalder det ulækkert og grænsende til forræderi, at en batalje mellem ham og Matt Richie til Newcastles træning er blevet lækket til pressen.

Ifølge Daily Mail har der i denne uge været et sammenstød på Newcastles træningsanlæg, hvor manager Steve Bruce og venstrebacken Matt Richie røg i totterne på hinanden.

Sidstnævnte, der ikke har været blandt Steve Bruces foretrukne på det seneste, skulle angiveligt blandt andet have kaldt manageren en kujon, og Bruce lægger ikke skjul på, at der har været en episode.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg har haft et sammenstød, en batalje, hvad end man vil kalde det, med Matt Richie. Det er overstået, og vi er kommet videre, siger Steve Bruce til talkSPORT.

Manageren er særdeles utilfreds med, at nyheden er nået pressen, men han har ikke tænkt sig at grave i, hvem der har lækket informationerne.

- Jeg har vigtigere ting at gøre end at prøve at finde ud af det. Vi er alle skuffede, selvfølgelig er vi det, og hvem ville ikke være det? Det grænser til forræderi, hvis man vil. Det er ulækkert, siger Steve Bruce og fortsætter:

- Men jeg har vigtigere ting at tage mig af. Vi har en stor kamp på vej mod West Bromwich. Jeg er overbevist om, at uanset hvad man læser, så står truppen 100 procent bag mig, og jeg står bag dem.

- Vi har spillet virkelig, virkelig godt i de seneste uger, og det er gået ubemærket hen, men vi skal bare fortsætte. Vi ved, at det er svære tider, men vi er nødt til at stå sammen, siger Steve Bruce.

Newcastle er inden søndagens udekamp mod West Brom fjerdesidste i Premier League med tre point ned til Fulham under stregen.


Af Martin Schmidt

6 kommentarer

Bobby Wrenøe 14:37          
Truppen står bag Bruce og Bruce står bag truppen.... ???

hvem står så bagerst? eller står de med ryggen til hinanden?
haraltidret 14:56          
Det er aldrig et godt tegn for en manager når han kommer i infight med en af sine egne spillere. eE heller at historien efterfølgende lækkes til pressen.. Men Newcastle er også pressede lige pt. Nedrykningsstregen er kommet ubehageligt tæt på, og taber man mod West Brom ser det rigtigt skidt ud.
Vela 14:57          
Når det bliver lækket til pressen, så har du allerede tabt omklædningsrummet. Pak nu bare sammen og smut Brucie.
Taco mix 14:59          
Truppen står bag Bruce og Bruce står bag truppen.... ???

hvem står så bagerst? eller står de med ryggen til hinanden?
Bill Gates står bag Microsoft.

Nu kan dit hoved rigtig eksplodere, lyder det til.
Peter Nielsen 15:07          
Forstår egentlig ikke hvorfor det skulle være så slemt at det kom frem i pressen. Tag det som en mand Bruce og sig det som det er. Det kan der også lavet positivt spin på, at spillerne ikke er ligeglade med resultater og om de spiller eller ej eller hvad nu uenigheden gik ud på. Det er ikke første gang der har været historier om bataljer manager og spiller imellem.

Det at Bruce kører det op som om det er den helt store katastrofe og nærmest forræderi hjælper da ikke hans sag.
TheUnitedWay 15:14          
Det er usselt af den person som har lækket det til medierne. Newcastle skal have fuldt fokus på overlevelse, og der er den slags gift.
Mandag 12. april
Søndag 11. april