Luk

Rasende Farke: Tzolis laver aldrig den fejl igen

| Carabao Cup | 0 kommentarer

Infoboks

Norwich - Liverpool 0-3
Carabao Cup
4' 0-1 Takumi Minamino
42' 0-1 Christos Tzolis
50' 0-2 Divock Origi
80' 0-3 Takumi Minamino

Norwich-manager, Daniel Farke, var efter tirsdagens nederlag til Liverpool rasende over sin unge græker Christos Tzolis, som brændte straffe, selvom han ikke skulle have taget det.

Norwich spilede tirsdag aften Carabao Cup mod Liverpool, og det viste sig at blive endestationen for hjemmeholdet.

Ifølge Norwichs manager, Daniel Farke, kunne resultatet dog godt have endt anderledes, hvis nogle af kampens nøglesituationer var faldet ud til kanariefuglenes fordel.

En af disse var eksempelvis det brændte straffespark i første halvleg ved stillingen 1-0 til Liverpool, som den unge græker Christos Tzolis var manden bag. Det skulle han imidlertid ikke have været, og det har Farke nu sørget for, at Tzolis ikke glemmer til en anden gang.

- Han har lavet den her fejl én gang. Jeg vil sørge for, at han aldrig nogensinde kommer til at lave den fejl igen i resten af hans karriere, siger Farke efter kampen.

- Når du beslutter at arbejde med unge spillere, accepterer du, at der kommer fejl. Tro mig, efter vores samtale vil det aldrig komme til at ske igen, siger en lettere rasende Farke.

Han bløder dog en smule op over for spilleren også, men holder fast i, at det var en forkert beslutning.

- Nej, han var ikke skytten på papiret. Det var en stor fejl. Hør her, ung fyr, han hjalp med at få det, utrolig energi og begejstring, og så er det her, hvad der sker nogle gange. Unge spillere de tager de forkerte valg.

Farke var dog overordnet set tilfreds med præstationen i kampen og derfor ekstra skuffet over at ryge ud, fordi han mente, at holdet spillede sig frem til de chancer, der burde have været nok til at gå videre.

Fokus kan dog nu rettes mod Premier League, hvor oprykkerklubben fortsat er uden point efter de første fem kampe i sæsonen. Her møder de næste gang Everton ude på lørdag.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 25. oktober