Luk

Rasende Leipzig-boss: Angel Di Maria filmede

| Champions League | 5 kommentarer

Infoboks

PSG - RB Leipzig 1-0
Champions League gruppe H
11' 1-0 Neymar

Leipzig-chefen Julian Nagelsmann beskylder PSG-stjernen Angel Di Maria for at filme sig til et straffespark i tirsdagens opgør. 

Efter 11 minutter af kampen mellem PSG og RB Leipzig fik Angel Di Maria tilkendt et straffespark, som Neymar scorede kampens enlige mål på, så PSG vandt 1-0.

Det straffespark skulle aldrig nogensinde have været der, mener Leipzig-træner Julian Nagelsmann, der i meget klare gloser beskylder Angel Di Maria for at filme.

- Jeg tror ikke, at PSG havde en rigtig chance, og det straffespark var en joke. Den beslutning på Champions League-niveau er virkelig sørgelig. Det var film, og der var ingen kontakt. VAR så sikkert en anden kamp, siger han ifølge til Sky og fortsætter:

- Nogle gang er det nuancer, der gør forskellen, og i sidste ende havde det været fortjent, hvis vi havde belønnet os selv. Nu har vi dårligere kort på hånden, og vi skal vinde vores to kampe og håbe, at PSG ikke har succes.

Leipzig er nummer tre i sin Champions League-gruppe, hvor Manchester United fører foran PSG. Istanbul Basaksehir er på fjerdepladsen.


Af Jonas Dalgård
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar