LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Rasende Tuchel: Hvem skal spille mod Nantes?

| Ligue 1 | 13 kommentarer
Félicitations! Vidunder-Mbappé scorer hattrick i parisisk guldfest
PSG hylder nedbrændt domkirke: Navnene er erstattet med 'Notre Dame'
Hvad laver du, Buffon?! Stiller sig ud på backen - PSG tæt at lukke pinligt mål ind
Ny PSG-fadæse: Taber til Frankrigs nummer 14 - se det andet nederlag i træk her
Helt vanvittigt! Alves smadrer PSG foran på drømmedrøn
Rasende Tuchel: Hvem skal spille mod Nantes?
Foto: Getty Images
Thomas Tuchel mener, at PSG-truppen er alt for tynd, og han er langt fra tilfreds med situationen. Det siger han til Canal + ifølge France Football efter 1-5-nederlaget til Lille.

PSG måtte endnu engang udskyde guldfesten, da den franske storklub søndag aften var på besøg hos Lille. Den kamp endte med et nederlag på 1-5.

Forud for kampen var PSG uden stjerner som Edinson Cavani, Angel Di Maria og Neýmar, mens også flere af andre klubbens spillere sad ude med skader.

For at gøre ondt værre måtte Thiago Silva og Thomas Meunier gå skadet ud i søndagens nederlag, mens Juan Bernat så rødt og er i karantæne til næste kamp. Det samme er Marco Verratti.

Thomas Tuchel mener derfor, at PSG-truppen er alt for tynd, og efter kampen langer han ud efter bestyrelsen. Det siger han til den franske tv-station Canal + ifølge France Football.

- Vi spillede med Diaby, der har trænet med to gange, og Kehrer, som er syg. V var 15 mand på holdkortet for tiende gang i sæsonen. Det er ikke i orden. Alle synes, at det er normalt, at Bernat spiller på midten, fordi vi vinder, siger han.

- Men det er ikke normalt. Det er for meget. Lille er et fantastisk hold, og det ville kræve kvalitetsspillere i form for at slå dem. Vi spillede uden Neymar, Cavani og Di Maria.

Det efterlader cheftræner Thomas Tuchel med problemer, når han skal stille hold i onsdagens kamp mod Nantes.

- Jeg er nødt til at beskytte mine spillere. Jeg ved ærligt talt ikke, hvem der kan spille i Nantes. Verratti har karantæne, Thiago Silva og Meunier er skadede. Vi ender med at være 13 eller 14 mandag. Vi mangler spillere.

Tuchel peger blandt andet på spillere som Adrien Rabiot og Lassana Diarra som folk, han gerne ville have gjort brug af. Rabiot er dog frosset ude af truppen, da han ikke vil forlænge, og Diarra fik tidligere i år ophævet sin kontrakt med klubben.

PSG har en ny mulighed for at blive mestre, når de onsdag besøger Nantes. Men det kan altså meget vel ende med at være en noget amputeret mandskab, der skal hive guldet i land.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand
Mandag 22. april