Luk

Rashford peger på Solskjærs system efter sejr

| Champions League | 8 kommentarer

Infoboks

PSG - Bordeaux
Ligue 1 (28/11)
Oddset 1,20 7,00 12,50
bet365 1,16 8,00 13,00

Marcus Rashford peger på spillernes tillid til Ole Gunnar Solskjærs system som en central rolle i Manchester Uniteds sejr over PSG i Champions League tirsdag aften.

Manchester United vandt tirsdag aften på et sent mål af Marcus Rashford 2-1 ude over de forsvarende Champions League-finalister fra PSG.

Det glæder den engelske angriber, der peger spillernes tiltro til Ole Gunnar Solskjærs system som en vigtig faktor i sejren.

- Det var en god præstation. Jeg tror altid på holdet. Som spiller er det vigtigt at stole på det system, som cheftræneren vælger at spille med. Det gjorde vi helt fantastisk. Det var hårdt, men vi holdt den høje intensitet, siger han og roser i samme ombæring Manchester Uniteds defensiv:

- Vi skulle forsvare os meget dybt til tider. De har nogle fantastiske spillere. Det kan være svært at forsvare så dybt mod deres kantspillere, men vores backs gjorde det helt utroligt. Når vi forsvarer os på den måde mand til mand, så kan vi præstere rigtig godt, tilføjer han.

Med sejren indtager Manchester United en andenplads i Champions Leagues gruppe H, der toppes af RB Leipzig, som har en bedre målscorer efter deres 2-0-sejr over Basaksehir.


Af Lasse Rene
Lørdag 28. november
Fredag 27. november