Luk

Luk

Rasmus Minor og co. henter HIK-spiller

| 2. division | 1 kommentar

Infoboks

Næstved Boldklub - HIK
2. Division Oprykningsspil (29/05)
Oddset 1,40 4,50 6,00
bwin 1,41 4,75 5,50

Mads Jul Jørgensen skifter HIK i 2. division ud med Sundby Boldklub i Københavnsserien. Sundby har blandt andre den tidligere Superliga-spiller Rasmus Minor Petersen i truppen.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Mads Jul Jørgensen har været en ledende figur for HIK's U17- og U19-divisionshold, hvor har har været anfører i mange sæsoner, og den unge midterforsvarer nåede også at få kampe for HIK i 2. division.

Nu tager den 19-årige midterforsvarer dog nogle skridt ned, da han har valgt at spille for Sundby Boldklub i Københavnsserien, da spilletiden i HIK på 2. divisionsholdet ikke har været optimal. Jørgensen har været i HIK i de seneste fem sæsoner.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke har væltet mig i spilletid her i HIK det seneste halve år, og jeg tænkte, at nu skulle der ske noget. Jeg føler, at jeg rykker mig mere ved kamptræning, så jeg skal have noget spilletid. I Sundby har jeg blandt andet kendskab til mange af de unge drenge, og så kender jeg Thomas (Thomas Karabulut, red.) og Karim (Karim Graini, red.), der er trænere. 

- Jeg havde nogle snakke med dem, og jeg var til noget prøvetræning, og så fandt jeg ud af, at det var det bedste for mig i forhold til spilletid, udvikling og den måde, som de gerne vil spille fodbold på, siger Mads Jul Jørgensen til LigaBold.dk.

Midterforsvareren siger, at han overvejede andre klubber, men han tror, at Sundby er det helt rigtige for ham.

- Der er ikke nogen klubber, som har henvendt sig direkte. Jeg har haft nogle andre klubber oppe at vende, og om jeg skulle prøve mig af i noget 3. division eller Danmarksserien. 

- I og med, at Sundby viste okay stor interesse for mig, så synes jeg, at det er det rigtige sted for mig, hvor jeg vil kunne få spilletid og ikke skulle risikere at sidde alt for meget på bænken. Det er klart, at jeg sagtens kan komme til at sidde på bænken i Sundby, men der er forskel på 2. division og Københavnsserien.

Hvilke styrker har du?

- Jeg kan bidrage med rigtig meget til spillet med bolden, fordi det er også den måde, som Sundby gerne vil spille på. Jeg kan også bidrage med noget kommunikation på og uden for banen og noget erfaring fra en højere række.

Ser op til Rasmus Minor Petersen

Selvom den nu står på fodbold i Københavnsserien for 19-årige Jørgensen, så har han stadig ambitioner, og midterforsvareren ser frem til at spille ved siden af den tidligere Superliga-spiller Rasmus Minor Petersen i midterforsvaret.

- Mine ambitioner er stadig høje, og jeg har også tænkt meget over, at det er et step ned, men det kan sagtens lade sig gøre at tage et step ned og for at tage et eller to op og så se, hvad der sker. Det har også tiltalt mig rigtig meget, at Rasmus Minor Petersen spiller på holdet, så hvis jeg kan komme til at spille ved siden af ham, kan det også give mig noget rutine og lærepenge ved at se, hvordan han angriber tingene og kommunikerer.

Så Rasmus Minor Petersen kan være en slags mentor for dig?

- De gange, som jeg har trænet med, har jeg bare suget til mig, angående alt hvad han gør og siger, samt hvordan han agerer og reagerer, fordi han har spillet i Superligaen, og det er noget, som man selv går og drømmer om, siger Mads Jul Jørgensen til LigaBold.dk.

Mads Jul Jørgensen nåede at få tre kampe for HIK i 2. division i sæsonen 2020/2021. Sundby Boldklub indtager ottendepladsen i Københavnsserien med 14 point efter 12 kampe.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Søndag 29. maj
Lørdag 28. maj
AaB-profil drømmer om Europa: Vil betyde alt
11:07
Esbjerg fB - Fortjent nedrykning
11:07
Robertson: UEFA og fransk politi skyld i kaos
11:04
FCK - Mestre!
11:04
SV:Robertson: UEFA og fransk politi skyld i kaos
11:04
FCK - Mestre!
11:04
SV:Salzburg-chef: Nissen er klar til næste skridt
11:04
Robertson: UEFA og fransk politi skyld i kaos
11:02
Esbjerg fB - Fortjent nedrykning
11:02
Chelsea Football Club
11:02
Robertson: UEFA og fransk politi skyld i kaos
11:00
Esbjerg fB - Fortjent nedrykning
11:00
SV:Peter Bonde om Vejle- og SE-duel: Ser fordel
10:59
SV:Corlu møder Brøndby igen: Stadig et forhold
10:59
Salzburg-chef: Nissen er klar til næste skridt
10:58
SV:UEFA: Falske CL-billetter skyld i kaos
10:58
Salzburg-chef: Nissen er klar til næste skridt
10:58
Robertson: UEFA og fransk politi skyld i kaos
10:58
Benzema tog topscorer-titlen i CL med 15 mål
10:57
Fransk minister: Britiske fans skyld i tumult
10:56
Robertson: UEFA og fransk politi skyld i kaos
10:56
Robertson: UEFA og fransk politi skyld i kaos
10:56
Robertson: UEFA og fransk politi skyld i kaos
10:56
SV:Lyngby siger farvel til tre mand efter oprykning
10:55
Klopp: Book billetter til Istanbul næste år
10:55