LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Rasmus Würtz: Det kan være slut til sommer

| Superligaen | 9 kommentarer
Rasmus Würtz: Det kan være slut til sommer
Foto: Jan Christensen / Getty Images

AaB-anfører Rasmus Würtz siger i Nordjyskes fodboldpodcast Ripodsten, at det kan være slut med fodbold til sommer. Han overvejer fortsat fremtiden.

Den mangeårige AaB-anfører Rasmus Würtz har kontraktudløb til sommer, og der er endnu ikke styr på, om den 35-årige midtbaneslider kommer til at fortsætte derefter.

For nylig udtalte Würtz, at han ikke havde hørt fra klubben, og han går da også stadig og overvejer, hvad fremtiden skal bringe. Et karrierestop kan dog blive aktuelt.

- Jeg har ikke taget nogen beslutning endnu, men det kan godt være, at det slut der, siger Rasmus Würtz i Nordjyskes fodboldpodcast Ripodsten.

- Jeg tænker også, at hvis jeg bliver ved med at have de her afbræk hele tiden, så stiller AaB nok også spørgsmålstegn ved, om de vil have mig i truppen. Det må tiden vise. Men hvis jeg er skadesfri i foråret og får det til at køre fint så er det ikke sikkert, at det er slut, siger Würtz.

Den 35-årige midtbanespiller har bøvlet en smule med skader i denne sæson, og i opgøret mod Esbjerg fB måtte han se til fra bænken i de første omtrent 70 minutter.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

mexicoz 12:36          
Nooo...!!
Landstræner 12:50          
Nej nej nej. Det ville godt nok være trist...
Med længder AaB´s bedste midt midt når skadesfri.
proege 14:13          
Han er blevet enorm langsom. Der skal nyt til, men kunne godt se ham indgå i træner teamet..
elalso83 14:44          
Han kunne godt tilknyttes som deltidstræner og deltidsspiller i et år mere, hvorefter han kunne deltage på trænerbænken fuldt ud.
bruger 172933 16:18          
Rasmus wurtz havde et kæmpe potentiale som ung men forløst blev det aldrig. Dumpet i fck og vejle og måtte vende tibage til aab som er det eneste sted det er gået nogenlunde. Han er måske et klub ikon i aab, men er på ingen måde over gennemsnittet af midtbane i Dk.
AaBager 17:25          
Bruger 84x6567x68755: Arh, mon ikke bare lidt over gennemsnittet...
forzaDErøde 17:26          
Han er bestemt et klubikon i AaB, og jeg ved ikke hvad gennemsnittet af en midtbane i DK er, men jeg har klart set ham som en top3 "skraldemand" i suppen de sidste 6-7 år. Han har rigtigt nok ikke slået igennem uden for Aalborg, men for AaB har han været uundværlig i mange år, hvilket også kan ses på statistikker for point når han er med og når han ikke er, har tit hørt fodboldfolk udtale sig om, at den forskel skulle være ganske markant.
Søndag 26. maj
Lørdag 25. maj