LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Raufoss-dansker hædret efter successæson

| 2. Division | 0 kommentarer
Raufoss-dansker hædret efter successæson
Foto: Raufoss Fotball

Infoboks

Nest Sotra - Raufoss
1. Division (31/03)
bet365 1,80 3,75 4,20
NordicBet 1,78 3,80 4,15
Oddset 1,77 3,65 4,00

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
23-årige Mikkel Maigaard har haft stor succes i en ny rolle som central midtbanespiller og assistmager i norske Raufoss og er blevet kåret til årets spiller.

Det tidligere Esbjerg-talent Mikkel Maigaard skiftede for et år siden islandske IBV ud med Raufoss fra den tredjebedste norske række - 2. division.

Og det har været en markant succes for både danskeren og klubben, der sikrede oprykning foran traditionsklubben Fredrikstad.

- Vi har ligget nummer et i 24 af 26 runder, så set over hele sæsonen er det meget fortjent, at vi rykker op, siger Maigaard til bold.dk og fortsætter:

- Fredrikstad var forhåndsfavoritter, men vi har egentligt udspillet de fleste modstandere, også Fredrikstad i de to kampe mod dem.

Årets spiller
Trods sine blot 23 år er Maigaard én af de ældre spillere i Raufoss, og han er netop blevet kåret som årets spiller af fansene efter en sæson med fem mål og 14 assists i en ny rolle for offensivspilleren.

- Jeg er blevet rykket tilbage på den centrale midtbane som 8'er, og det passer mig meget godt at være med lidt over det hele.

- Jeg har taget mere ansvar end tidligere, både offensivt og defensivt, siger Maigaard, der ikke udelukker, at han lader sig lokke at en større klub, hvis buddet kommer:

- Jeg overvejer selvfølgelig, om jeg skal tage turen med op, eller om jeg skal søge andre udfordringer. I første omgang var min plan bare at rykke op med Raufoss, og så tage den derfra. Vi må se, hvad der sker.

Maigaard har et år tilbage af aftalen med Raufoss og understreger, at han er glad for at være i klubben.

- Hvis der skal ske noget, skal det være fordi, der kommer en klub fra Eliteserien eller toppen af OBOS-ligaen, siger Maigaard og tilføjer om Raufoss' muligheder i den næstbedste række:

- Klubben var oppe at vende i den næstbedste række for et par år siden, men både sportsligt og administrativt er man bedre rustet nu. Fundamentet er bedre, og her et godt trænerteam, så jeg tror, det kan blive en god sæson.

Også vinderen af den anden norske 2. division har haft en dansker på holdet i denne sæson - 28-årige Mustafa Hassan bidrog således med 16 kampe og tre mål i Skeids oprykningssæson.

mikael@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 25. marts
Søndag 24. marts