Luk

Rayo knækkede Espanyol i tæt og tam affære

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Rayo Vallecano - Espanyol 1-0
La Liga
54' 1-0 Leandro Cabrera
90' 1-0 Fran Merida

Rayo Vallecano tog søndag eftermiddag en vigtig sejr i La Liga på 1-0 over Espanyol, som gør, at de ligger nummer seks i tabellen foran Barcelona.

Rayo Vallecano tog søndag eftermiddag imod Espanyol i La Liga, hvor hjemmeholdet med en sejr kunne sikre sjettepladsen for nu ved at lægge fire point ned til Barcelona på syvendepladsen.

Espanyol kunne omvendt hale ind på hjemmeholdet med en sejr, hvor de så kun ville være et point efter i La Liga-tabellen.

Det blev en intens og ikke mindste taktisk affære, hvor begge holde havde svært ved at skabe de helt åbenlyse chancer.

Der var dog flere muligheder i begge ender, hvor det kom tæt på at være målchancer, men den sidste aflevering eller skarphed manglede i de afgørende situationer.

Derfor måtte vi på den anden side af pauseteen, før at kampens første mål faldt – og det til hjemmeholdet på lettere bizar vis.

Alvaro Garcia fik efter lidt tilfældigheder bolden med sig i fart ude i venstresiden, hvor han fortsatte ind i Espanyol-feltet med et par gode træk, hvorefter han til sidst lagde den indover, men Leandro Cabrera kom i vejen – dog kun til at skubbe bolden i eget mål.

Dermed 1-0 til ligaens nummer seks, og det skubbede initiativet over til gæsterne, som blandt andet kom tæt på efter et langskud fra Javi Puado, hvis forsøg efterfølgende blev reddet på stregen fra en farlig retur.

Puado havde med fem minutter igen også en helt fri skudmulighed, men hans forsøg endte forbi målet.

Det blev herefter ikke til flere store chancer til gæsterne, hvor dramaet til gengæld voksede sig udenfor banen og endte med et rødt kort til Fran Merida på Espanyol-bænken. 

Espanyol formåede dermed ikke at rykke tættere på Rayo i tabellen, som derimod fortsætter deres flotte sæson og ligger nummer seks efter 16. runde i ligaen, hvor Barcelona er tætteste forfølger fire point efter.


Af Kristoffer Lind Pedersen

1 kommentar

Lampardo 16:34          
Dejligt at Rayo gør det godt!
Fed klub!
Onsdag 19. januar